自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆:Young Living 係咩公司?

我用緊,買左一套starter kit+數枝其他的油,平心而論我覺得不錯,試過用黎舒緩呀仔鼻敏感鼻水,咳,肚痛,眼發炎,蚊咬,撞瘀,so far我覺得舒緩到,確係食少左藥,但我唔覺得係神油,如果發燒我會睇醫生食藥

男爵府

同埋我覺得唔係萬試萬靈,例如有人話便秘搽digize1,2個鐘就柯到,我搽左都係柯唔到。但總括黎講一個屋企千零蚊買套start kit傍身我覺得買得過

大宅

引用:我用緊,買左一套starter+kit+數枝其他的油

原帖由 艾文兒B 於 15-07-11 發表
我用緊,買左一套starter kit+數枝其他的油,平心而論我覺得不錯,試過用黎舒緩呀仔鼻敏感鼻水,咳,肚痛, ...
同你一樣,作為用家覺得幾好用,我同小朋友睇少左醫生(之前一個月睇兩次醫生,依家真係沒睇),失眠改善左。如果真是搞唔掂會睇醫生。

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

引用:身邊好多人呢牌share+young+living香薰,講

原帖由 VickyCY 於 15-07-09 發表
身邊好多人呢牌share young living香薰,講到連傷風感冒發燒都唔使食藥,搽或聞香薫就好。其實寫到有d似傳 ...
吹到識飛能醫百病嘅傳銷公司

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+艾文兒B+於+15-07-11+發表我

原帖由 Melosmelos 於 15-07-11 發表
同你一樣,作為用家覺得幾好用,我同小朋友睇少左醫生(之前一個月睇兩次醫生,依家真係沒睇),失眠改善左 ...
買咗同用緊嘅一定話好用,唔通話自己戇居買咗啲冇用嘅野咩
早一年NuSkin部機,D人初初咪又係幾千蚊成萬蚊咁買,跟住響二手FB直情恐慌性拋售添!

珊瑚宮

試吓話你想買young living, 睇吓有幾多人pm你,咪知有幾多打手係度揾食。唔讚到識飛,點有人落搭買野呀

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

算啦,願者上釣,明買明賣,都是個人選擇,只要唔好死纏別人買就唔好理啦。

別墅

我公司同事副業做nu skin,sell到你暈,好好好煩。淨係知做左Young living 既人,個個發到豬頭咁。 佢枝spray 生痱滋是有效的,其實無試過了

別墅

引用:我公司同事副業做nu skin,sell到你暈,好

原帖由 gsuetyii 於 15-07-11 發表
我公司同事副業做nu skin,sell到你暈,好好好煩。淨係知做左Young living 既人,個個發到豬頭咁。 佢枝spr ...
其他先岩

侯爵府

2018父親節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 +5熱血勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

純香薰根本唔可以直接用於皮膚上,係智灼傷的,但呢間嘢話可以,我完全唔相信佢真係100%

男爵府

我都買左,但覺得都ok, 阿女成個月無睇過醫生,真係信不信由你。

男爵府

回覆:Anpanmama 的帖子

唔係喎,我仲用緊部spa機,好好用

子爵府

我認對呢類號稱天然治療法有保留,有朋友信到十足,成家人都唔睇醫生,有病就用d咩香薰、食埋d咩健康食品,平日就買埋一大堆嗰間野d一樽樽保健丸、油,當補品食。實情呢d「純天然」既丸,都係經過化學處理,加上粒丸、d油都唔知仲有咩成份,可能有藥性,所以點咗、食咗加上心理作用,就好似冇咁易病囉。

大宅

引用:Quote:原帖由+Melosmelos+於+15-07-11+發表

原帖由 Anpanmama 於 15-07-11 發表
買咗同用緊嘅一定話好用,唔通話自己戇居買咗啲冇用嘅野咩
早一年NuSkin部機,D人初 ...
Nu skin 而家撈過界。最埋香薰油

珍珠宮

願者上钓。

但最好自用,唔好sell人。

留一口氣,荒夜裡點一盞風燈,我們一路同行。

每一個結束,都是一個新開始;集合力量,繼續發聲,They can’t kill us all。

男爵府

回覆:天瑜 的帖子

請問有邊隻好用?有冇比失眠用嘅?thx!

大宅

引用:純香薰根本唔可以直接用於皮膚上,係智灼傷

原帖由 bemiu_uncha 於 15-07-11 發表
純香薰根本唔可以直接用於皮膚上,係智灼傷的,但呢間嘢話可以,我完全唔相信佢真係100% ...
可以口服tim ar!!!

大宅

引用:願者上钓。但最好自用,唔好sell人。

原帖由 nz 於 15-07-11 發表
願者上钓。

但最好自用,唔好sell人。
我最怕佢地知道我帶小朋友睇醫生,或飲下開奶茶/七星茶之類,就會打黎煩爆我話西藥唔食得,中藥會死人......又話咩會腎結石,叫我搽油!

利申:我買左套starter kit 的!我覺得勁廢又臭!我承認我當初是on居人講我就信
不過成世人流流長都總會買埋好多垃圾既,skincare都係

侯爵府

引用:Quote:原帖由 BorntobeFree 於 15-07-09 發

原帖由 babysuki23 於 15-07-09 發表
最恐怖係高燒都唔睇醫生,敏感出曬風疹都唔睇醫生。。。。

子爵府

引用:純香薰根本唔可以直接用於皮膚上,係智灼傷

原帖由 bemiu_uncha 於 15-07-11 發表
純香薰根本唔可以直接用於皮膚上,係智灼傷的,但呢間嘢話可以,我完全唔相信佢真係100% ...
我有好多朋友用,但我就係唔明點解可以直接用於皮膚上

首頁

尾頁

跳至