親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

引用:我17號入住

原帖由 come-on-baby 於 15-08-12 發表
我17號入住
兩個車站都差吾多近

大宅

wendybruce 發表於 15-8-12 08:09
請問您入住係邊隻room type? 好似好大咁! 同埋係邊book, 幾錢呢?

侯爵府

2024勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 i-love-HT 於 15-07-21 發表

原帖由 chiu51057 於 15-07-21 發表
我都book 左呢間。請問幾點checkin? 如未够鐘checkin 可以寄存行李嗎?有收費嗎?

男爵府

引用:Quote:wendybruce 發表於 15-8-12 08:09 請

原帖由 meme0412 於 15-08-12 發表
請問您入住係邊隻room type? 好似好大咁! 同埋係邊book, 幾錢呢?
我喺booking.com買,大約$6000四晚(全包)。可能係酒店好人upgrade咗而有咁大間房。

男爵府

引用:Quote:原帖由 chiu51057 於 15-07-21 發表

原帖由 nicksonma 於 15-08-12 發表
我都book 左呢間。請問幾點checkin? 如未够鐘checkin 可以寄存行李嗎?有收費嗎?

...
好似正式要兩點幾先至 check in,如早到可以暫存行李。

侯爵府

2024勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

wendybruce 發表於 15-8-12 13:33
好似正式要兩點幾先至 check in,如早到可以暫存行李。
請問 暫存行李 有收費嗎?

子爵府

nicksonma 發表於 15-8-12 14:11
請問 暫存行李 有收費嗎?
暫存行李不收費! 我4月時去的, 存住行李去食早餐, 回來再拿回, 去reception講就得, 比個牌你到時憑牌攞行李!
不過要留意, 在房內只可看就咁按台號的台, 否則要收費, 我矇矇吓咁按咗套卡通比個仔睇, 冇咗$34波紙

侯爵府

回覆 yankaka 的帖子

唔該晒!

子爵府

meme0412 發表於 15-8-12 10:11
我都係book 呢隻房, 叫Deluxe Room, $3053/2晚!
我直接同酒店book架, 因為我見佢話有D房未重新裝修, 所以email去問, 最後直接經酒店book埋, 仲可以要求埋要BB床等等~

大宅

yankaka 發表於 15-8-12 17:27
我都係book 呢隻房, 叫Deluxe Room, $3053/2晚!
我直接同酒店book架, 因為我見佢話有D房未重新裝修, 所以em ...
$3053/2晚包唔早餐同埋wifi呢?

男爵府

回覆:Florida 的帖子

我地二大二細,因—個經巳係14歲少女,final要多張extra bed cost SGD 80 Plus tax

男爵府

回覆:nicksonma 的帖子

如check in未有房,可免費寄傳行李,—般只係twin bed唔夠至唔可以即時check in

男爵府

引用:我地二大二細,因—個經巳係14歲少女,final

原帖由 chiu51057 於 15-08-12 發表
我地二大二細,因—個經巳係14歲少女,final要多張extra bed cost SGD 80 Plus tax
好貴! 係咪間間酒店都係咁?

男爵府

回覆:wendybruce 的帖子

no ,sentosa 因有大sofa,所以唔使加床,但twin bed我估度度都少,因我地book既時候已request twin bed,再留message,去前一個月我親自打去request同mark down!去到final都係冇

子爵府

meme0412 發表於 15-8-12 18:05
$3053/2晚包唔早餐同埋wifi呢?
呢個價不包早餐架, 不過就有wifi
因為附近好多嘢食, 唔洗要早餐都得, 計過要埋早餐差不多加多$500幾港幣1日喎, $500我食咩都得啦~

別墅

引用:我都覺得水壓冇問題,水溫岩我,好正。喺ci

原帖由 sovivi 於 15-07-22 發表
我都覺得水壓冇問題,水溫岩我,好正。
喺cityhall, 地點超方便,環境好新,聽講佢有新翼同舊翼,舊翼有三 ...
請問你係經邊度book? 訂房時可吾可以request新翼? 有兩個小朋友(1yr+5yr), 使吾使另外收費?

男爵府

引用:Quote:meme0412 發表於 15-8-12 18:05 $305

原帖由 yankaka 於 15-08-13 發表
呢個價不包早餐架, 不過就有wifi
因為附近好多嘢食, 唔洗要早餐都得, 計過要埋早餐差不多加多$500幾港幣1日 ...
Carlton 嘅早餐吾抵,我無訂。再者,行過見到,我覺得隔局吾值,佢甚至有部分枱係要擺出大堂,有啲騎厘。

大宅

引用:Quote:原帖由+sovivi+於+15-07-22+發表我都

原帖由 kingc 於 15-08-13 發表
請問你係經邊度book? 訂房時可吾可以request新翼? 有兩個小朋友(1yr+5yr), 使吾使另外收費?

...
我經expedia book左,用埋discount code, 唔知係咪因為平,所以book twin room都係俾double我。我都有email去酒confirm twin room的。
我估如果唔仲意貴少少,喺佢官網book, 咁你request d 特別安排可能會優先處理。
不過都未必guarantee, 感覺班reception好大支野。

大宅

引用:+

原帖由 wendybruce 於 15-08-12 發表
我間房訓嗰個位同你一樣大,係冇左個浴缸。

大宅

引用:Quote:sovivi+發表於+15-7-22+23:35+我都覺

原帖由 MWFCHAN1 於 15-07-30 發表
你是否住新翼?
我唔識分😅
不過條走廊好大裝修味,房感覺好新。

首頁

尾頁

跳至