自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

你喜歡那商店的膠袋?為什麼?如設計,質素。請說明是收費塑膠袋
還是
免費派的非塑膠袋。

------------
759 收費膠袋很耐用,質地好。

公爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投

要唔要錢都唔會攞人地啲袋,環保自備袋要身教小朋友,個地球係佢地嫁
大女4.5歲啦,努力成果胎兒5個月啦,10月可以見

大宅

回覆:Govinda 的帖子

aeon supermarket HkD0.5@非常好,唔嘈,好\"銀\"

大宅

引用:aeon supermarket HkD0.5@非常好,唔嘈,

原帖由 cleverpan 於 15-07-16 發表
aeon supermarket HkD0.5@非常好,唔嘈,好"銀"
我次去都特登唔買一個,我工人都收埋唔捨得用

珍珠宮

回覆:你喜歡那商店的膠袋?為什麼?如設計,質素。

迪士尼
A-1bakery

珍珠宮

引用:aeon supermarket HkD0.5@非常好,唔嘈,

aeon supermarket HkD0.5@非常好,唔嘈,好"銀"
琴日買過,一陣芝士條味,好怪好臭

大宅

引用:Quote:原帖由+cleverpan+於+15-07-16+發表a

原帖由 咖央 於 15-07-16 發表
琴日買過,一陣芝士條味,好怪好臭
我今日俾五毫買個個都係,有陣奶臭味。係堅臭。以前都唔係咁架。

伯爵府

引用:aeon+supermarket++HkD0.5@非常好,唔嘈,

佢好薄,次次都係用一次就俾零食盒啲角拮穿,之後想當垃圾袋用都唔得

同意樓主講,759係好唔錯,唔易爛唔易穿,用到勁殘,再當垃圾袋都得!

申利,我會帶2個環保袋及1個膠袋响身的!

複式洋房

>> 要唔要錢都唔會攞人地啲袋,環保自備袋要身教

我喜歡買膠袋做環保自備袋咖。

大宅

萬寧個背心袋都好正架

男爵府

SOGO袋

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

冇一間喜歡

首頁

尾頁

跳至