親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

想請問如果持fast pass, 是否可以在非體驗時段期間進入harry porter區?

大宅

引用:想請問如果持fast pass, 是否可以在非體驗

原帖由 winvalson 於 15-07-17 發表
想請問如果持fast pass, 是否可以在非體驗時段期間進入harry porter區?
買咗harry porter 保證入場券是否不用買fast pass 5?請求解答

大宅

回覆:Harry porter 區

現在係Harry Porter區, 我見入園區吾使用券,行入去就得,只係玩禁忌之旅冇快証就排好耐

大宅

引用:現在係Harry Porter區, 我見入園區吾使用券

原帖由 豆Dan 於 15-07-17 發表
現在係Harry Porter區, 我見入園區吾使用券,行入去就得,只係玩禁忌之旅冇快証就排好耐

...
有冇指示排幾耐?thanks

伯爵府

其實買普通入場卷都可以入哈利園區,fast pass只係排快隊玩遊戲

伯爵府

引用:Quote:原帖由 winvalson 於 15-07-17 發表

原帖由 yhma 於 15-07-17 發表
買咗harry porter 保證入場券是否不用買fast pass 5?請求解答
fast pass有分3,5同7幾種,有啲係包括哈利禁忌之旅等遊戲,正確名稱只係fast pass,並非叫哈利園區保證入場卷。因為你唔買fast pass,只買普通入場卷都可以入哈利園區,只係要分流入場啫

大宅

引用:Quote:原帖由 yhma 於 15-07-17 發表買咗ha

原帖由 agnesbee 於 15-07-17 發表
fast pass有分3,5同7幾種,有啲係包括哈利禁忌之旅等遊戲,正確名稱只係fast pass,並非叫哈利園區保證入場卷 ...
因為我見縱x遊有harry porter 預約証賣,是只定時間入去玩,所以請教大家

伯爵府

引用:Quote:原帖由 agnesbee 於 15-07-17 發表fa

因為我見縱x遊有harry porter 預約証賣,是只定時間入去玩,所以請教大家
據我所知,買嘅飛係唔會有指定時間入園喎,會否有誤會?有錯請指教

大宅

引用:想請問如果持fast pass, 是否可以在非體驗

原帖由 winvalson 於 15-07-17 發表
Harry porter 嘅Fast pass體驗 時間主要係入去玩佢嘅機動遊戲,但入Harry Porter 園係冇限時間,你可以先入去週圍行下映下相

大宅

冇入場証或fp係入唔到harry porter 區内的

複式洋房

回覆:Smileso10 的帖子

咁買咗FP係咪非體驗時段也可以入HP園區?

伯爵府

前幾日玩完harry potter, 出奇地排左30min左右,我沒買fast pass,只係普通入場飛,非常之好玩。

大宅

引用:前幾日玩完harry+potter,+出奇地排左30min

原帖由 c6t6m6 於 15-07-18 發表
前幾日玩完harry potter, 出奇地排左30min左右,我沒買fast pass,只係普通入場飛,非常之好玩。

...
其實點解咁多Jm 去universal studio要預先上網買飛呢?
平D還是到時買飛要大排長龍?

伯爵府

引用:Quote:原帖由 c6t6m6 於 15-07-18 發表前幾

原帖由 katimbear 於 15-07-18 發表
其實點解咁多Jm 去universal studio要預先上網買飛呢?
平D還是到時買飛要大排長龍?

...
以我所知,預早買係fast pass, 朋友7月去,6月買已經full, 所以要提早買,普通入場飛,隨時買都得,我就係egl買,只係上落幾蚊,計rate, 不會特別平。

大宅

引用:Quote:原帖由 豆Dan 於 15-07-17 發表現在

有冇指示排幾耐?thanks
真係要睇多吾多人,我個日係平日,打風又落大雨,冇fastpass要排120分鐘

大宅

引用:Quote:原帖由+katimbear+於+15-07-18+發表

原帖由 c6t6m6 於 15-07-18 發表
以我所知,預早買係fast pass, 朋友7月去,6月買已經full, 所以要提早買,普通入場飛,隨時買都得,我就係e ...
明白哂! 但fast pass 要定日子 及不能改嗎?你有買嗎?

侯爵府

c6t6m6 發表於 15-7-18 16:12

...
請問當時幾點,星期幾?我有FP,都想玩二次!
行到水窮處 坐看雲起時

伯爵府

引用:Quote:c6t6m6 發表於 15-7-18 16:12 前幾日

原帖由 Paris 於 15-07-19 發表
請問當時幾點,星期幾?我有FP,都想玩二次!
上星期二,中午咁上下,我冇買FP, 好好玩。

伯爵府

引用:Quote:原帖由 c6t6m6 於 15-07-18 發表以我

原帖由 katimbear 於 15-07-19 發表
明白哂! 但fast pass 要定日子 及不能改嗎?你有買嗎?
我冇買fast pass 。只買普通入場卷,好好彩排30min就玩到。

伯爵府

回覆 豆Dan 的帖子

我嗰日好好天, 要排三個鐘

首頁

尾頁

跳至