親子旅遊

跳至

首頁
23456...8

尾頁

大宅

回覆:kristentam 的帖子

小朋友好happy呀!不過四歳以上啱玩啲

複式洋房

伯爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 夏天玩到顛 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Yulok_mama 發表於 15-7-18 12:00
Tea time唔多覺有wor。包兩大人,小朋友$170已可享用兩日一夜,抵

...
你好呀!我之前已留意你另一個POST架喇! (問有無馬卡龍嗰個呢...)
想請問,我都係兩大一細 (3歲半),你上述所講加$170係咪就係小朋友的早餐同埋AFTERNOON TEA 呀?
謝謝!

大宅

回覆:Zebrafish 的帖子

Yes ar. 但係我想講,佢地最後無收我錢。哈哈!!我有mention,佢地有打去double check,但最後話唔駛俾。
不過,我相信是他們太亂所以無收

Zebrafish    發表於 15-7-20 13:14

禁止訪問

大宅

回覆:meimei342 的帖子

One night.
Limited time offer: $1546 plus tax
Need deposit and quick charge penalty for change / cancellation

男爵府

回覆:Yulok_mama 的帖子

好抵
我以爲要3千起

公爵府

2023年兔年勳章 開心吸收勳章 夏天玩到顛 大廚勳章 趣教勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

JW 果邊KID'S CLUB 唔駛JW住客都入得?

大宅

回覆:小荻媽咪 的帖子

係呀!同埋唔多人,幾靚,好多職員

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章

引用:請問由萬豪點樣過返去喜來登?

原帖由 cyy828 於 15-07-20 發表
請問由萬豪點樣過返去喜來登?
有 shuttle bus 去 dream city, 再行過去!又或者 shuttle bus 去威尼斯人……行過去!

大宅

回覆:kristentam 的帖子

謝謝

大宅

回覆:澳門親子兩天遊直擊

請問渡小月係辺度?同埋做spg会員是否要比入会费?仲有,如果由sheraton去科學館,酒店有冇shuttle bus去呢?

謝謝分享!

大宅

回覆:bwm 的帖子

度小月係百老匯大街。

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章

引用:請問渡小月係辺度?同埋做spg会員是否要比

原帖由 bwm 於 15-07-22 發表
請問渡小月係辺度?同埋做spg会員是否要比入会费?仲有,如果由sheraton去科學館,酒店有冇shuttle bus去呢 ...
SPG member .. on line register ok ar

大宅

回覆:澳門親子兩天遊直擊

唔該唒!

大宅

回覆:bwm 的帖子

渡小月在百老匯食街;SPG會員免費呢!去科學館無shuttle,最近搭shuttle 到金沙再行去。不過都遠遠地,的士算吧!科學館正呀

大宅

引用:渡小月在百老匯食街;SPG會員免費呢!去科

原帖由 Yulok_mama 於 15-07-22 發表
渡小月在百老匯食街;SPG會員免費呢!去科學館無shuttle,最近搭shuttle 到金沙再行去。不過都遠遠地,的士 ...
金沙行過去,都巧遠,

珍珠宮

Yulok_mama 發表於 15-7-17 13:42
雖然有免費小食,但我們也幫襯了渡小月。
食物很有水凖呢!肉燥飯,我女兒很like,自己KO了一碗。
最重要是 ...
渡小月份量一d都唔適中,細份到嚇死人,肉燥飯$15一碗,得幾啖,我諗男人要食10碗至飽擔仔麵又係得幾啖,我食左2碗仍然冇半肚飽,其他飯菜,個碟就大,份量就迷你到呢。。。埋單的時候,聽到個阿媽問佢個仔(10歲八歲),食完3碗擔仔麵飽唔飽,阿仔話仲可以出去繼續食。我唔太推介度小月,食物質素ok的,但份量真係。。。

大宅

回覆:cyy828 的帖子

Haha, 所以我都覺得的士啦

大宅

回覆:MissMaMa 的帖子

哈哈,因我女兒食野少,所以佢自己食曬一碗我已很開心!
你食隔壁的竹升麵店,一碗一個人的蟹粥都$165,可以食十五碗肉燥飯了。

首頁
23456...8

尾頁

跳至