親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

新手一問, 經expedia訂左國泰機票, 2大2小, 是否print out expedia網成功訂機票張紙已經是e-ticket? 還是需另外辦手續取e-ticket? 另係咪4人會編埋一齊坐的? 我怕小朋友被編排唔一齊坐唔知點算...

大宅

yan_wai_mama 發表於 15-7-20 00:44
新手一問, 經expedia訂左國泰機票, 2大2小, 是否print out expedia網成功訂機票張紙已經是e-ticket? 還是需 ...
cx應該自行於航班飛前72小時於網站選位的, 唔關expedia 事, 買小童飛如要安排小童餐則可能要致電cx

珍珠宮

yan_wai_mama 發表於 15-7-20 00:44
新手一問, 經expedia訂左國泰機票, 2大2小, 是否print out expedia網成功訂機票張紙已經是e-ticket? 還是需 ...
如果係cx,你可以48小時前online check,你入expedia比你的航空公司預訂編號,再加個人資料就可以,如果係同一張訂單,可以一次過check晒所有人,自己揀位,揀餐,可以印埋張電子登機證(唔印亦可以)。

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:Expedia訂機票問題

訂過幾次,唔洗print出黎
佢睇passport炸

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

mavisskwok 發表於 15-7-20 08:19
佢睇passport炸
即係去到機場,唔駛俾 e-ticket 都得? thx

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:mavisskwok+發表於+15-7-20+08:19+訂

原帖由 bosch 於 16-02-02 發表
即係去到機場,唔駛俾 e-ticket 都得? thx
係呀

大宅

mavisskwok 發表於 15-7-20 08:19
佢睇passport炸
點解同佢訂?

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

之前訂過ANA機票, 一訂完已經有個航空公司REF NO.比你, 你入去航空公司WEB SITE輸入番個REF NO.已經可以改位(我訂ANA佢已經自動編左兩個位係中間果行4個位痴著嘅中間果兩個位比我囉但後面仲有好多窗口兩個位係吉的), E-TICKET係航空公司網PRINT, 去到CHECK IN可以淨比PASSPORT都得
BK の 會員
Merry X'mas!!!

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至