夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

去到這個地步,我已經唔知道究竟C6 想點?
由我去隔離房瞓,無叫我返去瞓
差不多晚晚起碼10點先蒲頭

點解佢可以咁對我?一方面同朋友講唔想離婚,一方面則若無其事
佢有無諗過我好痛?
我去邊都不聞不問
即使如普通朋友,都會關心下丫

daikichi  又過左2個月,你個賤佬對你點?有冇進步?  發表於 16-7-6 23:33

子爵府

mrschan1129 發表於 16-5-15 22:50

佢無講離婚喎
你想點咪同佢講
同我地講有鬼用
你都聽唔入耳架啦
繼續過生活啦,阿乜太
真係唔想見個浦浮上黎

複式洋房

挨到咁耐,真係要5體投地

水晶宮

回覆 mrschan1129 的帖子

到左依家都仲未知你C6想點,我地都真係無言了~如普通朋友咁關心,呢十幾年來你都無對佢做過,仲點要求你C6對你關心~好想留住個男人又只識擺高姿態,我真心唔知你想點就真......

有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

男爵府

明白你嘅心態,但如果你自己都唔番入房訓,佢返到嚟你又表現出好唔開心,情況只會更差,啲男人好衰佢唔會主動叫你,難聽D講係受軟唔受硬,如果你真係志在佢嘅,就自己放下身段同佢好好傾下,幾唔鍾意都好係佢面前都要表現得比較溫柔,可能你會好唔憤氣,明明做錯事嘅係佢,但要做功夫修補嘅反而係你,但兩個人相處一世,總有一個人付出較多,如果付出左換到好嘅結果返嚟,不妨改一改,可能你自己也不覺你嘅心情已經放晒上面,不過另一方面講,從你寫你老公的反應,我覺得其實佢已經唔再愛你,只係不願做衰人,及可能真係考慮個囡嘅問題,真係睇唔到佢係因為留戀你留低呢段婚姻,你不如平心靜氣真係同佢傾傾,話俾佢知你都好辛苦,叫佢講出真心話,如果佢真係唔再愛你,你就放手俾佢走,其實係放過你自己,一個變咗心嘅男人,已經完全唔care 你嘅感受,留來仲來乜用,唔好做到自己咁賤

琥珀宮

普通朋友只係會HI BYE,問下最近睇咗咩電視劇?然後話題終止,普通朋友係唔會去關心的,如果真係去關心,個D係叫做八咋,所以先叫做普通朋友

珊瑚宮

畀面勳章

eggpudding 發表於 16-5-15 23:01

佢無講離婚喎

咪就係,無限 loop, 正煩膠!

珊瑚宮

畀面勳章

tansyneko 發表於 16-5-16 10:26
普通朋友只係會HI BYE,問下最近睇咗咩電視劇?然後話題終止,普通朋友係唔會去關心的,如果真係去關心,個D係 ...

見到普通朋友呢個 terms ,我就記起先排重做溏心風暴,大契叫細契做普通朋友,唔再係一家人!

珊瑚宮

畀面勳章

kcpak 發表於 16-5-16 00:41
回覆 mrschan1129 的帖子

到左依家都仲未知你C6想點,我地都真係無言了~如普通朋友咁關心,呢十幾年來你都無 ...

完全同意,個男人唔同樓主行埋十幾年都唔關心下個男人,同而家分房瞓有乜分別。
分別只在於以前樓主以為食梗個男人,可以唔使理佢,但而家知道個男人有 choice ,樓主咪好似小朋友爭玩具咁,唔要都要爭返來。

珊瑚宮

畀面勳章

beebee67890 發表於 16-5-16 09:12
明白你嘅心態,但如果你自己都唔番入房訓,佢返到嚟你又表現出好唔開心,情況只會更差,啲男人好衰佢唔會主 ...

妳慳番啖氣啦,我哋講咗一年有多,樓主都係自顧自講。完全聽唔入耳。

琥珀宮

小可愛11 發表於 16-5-16 14:04
見到普通朋友呢個 terms ,我就記起先排重做溏心風暴,大契叫細契做普通朋友,唔再係一家人!:wah ...

琥珀宮

小可愛11 發表於 16-5-16 14:02
咪就係,無限 loop, 正煩膠!
我身邊都識有一個咁既人,無限LOOP,由細到大因為我只識一個人係咁樣LOOP法,所以我一直覺得自己好慘(無錯,唔係佢慘,係我慘,因為我要聽佢無限LOOP),睇到依個POST,我先知,原來依個世界無限大,因為終於搵到一個一樣係無限LOOP的人

依種人,除咗無限LOOP,仲會唔聽人講嘢,其他人俾的意見,同佢同一方向的,無形係更加SUPPORT佢,為佢打下強心針,但如同佢持相反方向的,佢係會自動IGNORE哂,然後不斷搵到理由去SUPPORT佢自己本身的諗法,人哋的諗法同意見總之同佢唔一樣佢會全部當見唔到,最後得出嚟的結局只會跟返佢原先的諗法,人哋同佢中間討論過D咩根本唔重要

珊瑚宮

畀面勳章

tansyneko 發表於 16-5-16 15:01
我身邊都識有一個咁既人,無限LOOP,由細到大因為我只識一個人係咁樣LOOP法,所以我一直覺得自己好慘(無錯,唔 ...

我都遇過呢種人,因為實在太煩膠,所以絕對唔會係朋友。

公爵府

回覆樓主:

人生苦短呀樓主, 請選擇快樂吧~

琥珀宮

小可愛11 發表於 16-5-16 15:16
我都遇過呢種人,因為實在太煩膠,所以絕對唔會係朋友。
有時真係諗如果係朋友就好啦,可以避之則吉

大宅

好sad

大宅

畀面勳章

好簡單
佢唔肯離婚原因係為左個女

以及你在他眼中連普通朋友都不如
你慳返啖氣唔好再扭計鬥夜返
佢根本唔會再關心你

我終於明白為何你男人唔想對住你

因你自私。不善解人意。你有股無形壓力俾到佢。

大宅

畀面勳章

回覆樓主:

好心你為自己及女打算下啦

你已經去到分房訓地步仲撐D乜

你真係極品之中的極品
有時我終於明白為何你條佬有小三

好心你檢討下
男人及小三一定有錯
但若然你同c6婚姻生活好
咁小三点会入到位

你真係極品
好彩我唔係你家人

瑪瑙宮

這個地步唔係今日先見, 一年前係咁, 十年後都係. 行得過隔離房瞓, 唔該您唔好番入去, 行出行入唔知您想點. 一方面同朋友講唔想離婚, 同邊個朋友講, 我唔信佢重會响朋友間提您地 d 野跟住個朋友話番比您聽佢講過乜, 咪作野.

子爵府

Nancy20090615 發表於 16-5-21 09:49
這個地步唔係今日先見, 一年前係咁, 十年後都係. 行得過隔離房瞓, 唔該您唔好番入去, 行出行入唔知您想 ...

因為膠唔係事實
所以唔make sense
既然係假,其他人講野點會識駁
唯有自話自說

pppw    發表於 16-7-13 00:57
Nancy20090615    發表於 16-5-21 10:30
未經本人同意,請勿轉載內容!

首頁

尾頁

跳至