夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:婚姻17年,小三13年

而家萬事要冷靜先!知道幾耐?吾好睇吾開,人生總有起伏,冷靜落黎先知點做架!

大宅

回覆:婚姻17年,小三13年

吾好意思!睇漏眼,發現半年!阿女有冇事?顧住阿女有情緒問題!仲有你自己!可以嘅揾輔導幚下你!吾係樣樣野都自己應付得黎架,要求助!去或留?其實只有你自己知道點做!日子耐左,你自然會知點做!放心!天無絕人之路!

大宅

引用:Quote:原帖由 yan826 於 15-07-20 發表樓主

原帖由 venusbbb 於 15-07-20 發表
看了舊post了⋯
我都睇左舊post,真係好恐怖!總結:前言不對後語,吾知邊句真!唉!真係吾好咁認真!

大宅

引用:Quote:wai_1981 發表於 15-7-20 15:45 首先

原帖由 豬兜有情人 於 15-07-20 發表
13年婚外情可以完成無徵狀?
係囉!其實樓主係愛C6多D定吾忿氣多D?自己真係諗下,如果係愛點會少少跡象都吾察覺,我明要返工要照顧個女係勞心勞力,但畢竟十三年喎!並冇怪你的意思,係想你知自己係咪真係咁愛呢?冇左佢又係咪真係過吾到人世呢?唉!當局者迷,JM們分析得冇錯呀!真係面對現實,你C6可以帶住假面具十三年,呢個男人相當令人心寒!

sunalwaysshine    發表於 15-7-24 23:17

大宅

引用:樓主,你真系一個唔多善解人意的女仕,重系

原帖由 Bobo113 於 15-07-21 發表
樓主,你真系一個唔多善解人意的女仕,重系死牛一面頸,唔怪得你老公用這種態度對你,一直以來你都重未知道 ...
算吧啦!冥頑不靈!我地肉緊又如何?

大宅

引用:比樓主靜一靜,返思下先啦,或者我地真系講

原帖由 Bobo113 於 15-07-21 發表
比樓主靜一靜,返思下先啦,或者我地真系講得太多了,讓她消化一下吧
啱嘅!反而最擔心佢個女!

大宅

引用:樓主其實你真係好強,面對甘既環境,都仍然

原帖由 ms_ck 於 15-07-22 發表
樓主其實你真係好強,面對甘既環境,都仍然咩都睇唔到,企圖用自己既夢想令願望成真

...
無語!既然自我陶醉,又何必喺度開post呢!面對呢D事,亂哂陣腳,我明!但都吾係咁牛皮燈籠架!

大宅

回覆:winnietwyhk 的帖子

我一開始已經睇,仲第一個回添!(見樓主講到想死,咪肉緊D囉)係後面先解釋係用阿妹個AC啫!而家諗返,即使樓主係講真嘅,但佢咁樣自我陶醉法!我都會一樣嗰句\"吾好咁認真\"

大宅

引用:Quote:原帖由 樂兒* 於 15-07-24 發表驚你

原帖由 mrschan1129 於 15-07-24 發表
驚我發癲問長問短,唔代表佢仲顧我感受嗎?佢唔顧我可以走左去架
投降吧!各位JM

大宅

引用:Quote:soright 發表於 15-7-26 21:56 咁你

原帖由 小可愛11 於 15-07-26 發表
完全同意 !!! 不過樓主都係唔會信 ~~~其實唔知係個 post 膠定樓主膠, 又或者係我地膠 ~~~~
...
哈哈!你啱!由始至終係樓主當我地膠至真!憑良心講,一開始堅替樓主難過!(仲要想死喎)但去到而家50個CM啦!佢依然半句聽吾入耳,大家都係女人,都吾想喺呢一刻再鬧佢,令佢難受!唉,無奈又吹漲!都年紀吾細,何苦仲要難自己!十足十D道友咁!佢C6咪就係白粉K仔囉!快D打去186186啦!真心替佢囡囡擔心!

大宅

回覆:婚姻17年,小三13年(我唔夠分,借我妹妹account post)

係51頁先啱!

大宅

回覆:婚姻17年,小三13年(我唔夠分,借我妹妹account post)

性格造成命運!原來真係有! 樓主改變吾到事實,就要改變心態架啦!再咁落去,我最吾想又一單倫常慘案上A1咋!年紀吾細,經一事長一智!呢一套,似乎係你身上吾work!可能47年都喺溫室過啦!你係人阿媽,係咪都要捍衛自己個女嘅利益架!為左個女,吾好再糾纏落去啦!真心希望你走出困局!

大宅

題外話,我上BK日子尚淺。要讚下大家!39547都好肉緊,抱著等睇戲又好,發自內心又好,多少都感受到人與人之間嗰種互相幫助的精神。人間有情係可以好無形,但你又可以確切感受到佢存在嘅!祝福咁多位JM有個快樂人生

大宅

引用:我好想叫小三去信佛,叫佢唔好再係呢個世界

原帖由 mrschan1129 於 15-09-05 發表
我好想叫小三去信佛,叫佢唔好再係呢個世界作「Yip」...
我點先可以令小三知難而退!

...
你去信左佛先啦!呢度冇人幫到你!希望佛祖幫到你!

lovelykoala    發表於 15-9-6 04:37

大宅

引用:Quote:mrschan1129 發表於 15-9-9 21:58 我

原帖由 bearmrsyee 於 15-09-10 發表

樓主,相信你已患有情緒病或其他精神問題。真心勸你找可信 ...
中哂,不過佢要睇醫生!揾朋友傾冇用,佢阿妹都話勸過佢,冇用架!一早肯聽意見,呢個Post就吾會陰魂不散啦!

小可愛11    發表於 15-9-10 01:30

大宅

引用:況且,正常男人一齊瞓足20幾年,無新鮮感都

原帖由 mrschan1129 於 15-09-13 發表
況且,正常男人一齊瞓足20幾年,無新鮮感都好正常者?係咪呀?
本來真係吾想再講,睇到呢段堅忍吾住!
(廿幾年冇新鮮感,五十歲年紀大)呢D咪又係你幫你老公揾藉口!(本人結婚有23年,仍然有性生活)
係咪要新鮮感就可原諒佢去偷食,有小三呢?
年紀大咁又可以餵小三,但吾揾你喎!咁關年紀乜事?
既然你咁諗,咪接受現實囉!
呢度大部分人都吾係要你離婚,只係要你明白自己處境,放低情緒,為自己打算啫!
你似乎美化左未發現小三前的婚姻生活,根本之前已經千瘡百孔,只有你認為正常乍!
想修補但吾肯正視問題,點補呀?
明白要調節返情緒需要時間,但你咁樣自欺欺人,又幫到你乜野丫!
成件事最可憐嘅你個女!

大宅

再講,性生活冇錯吾係最重要,但亦係正常夫妻間溝通嘅一部分!
你食到幾十歲,點樣係愛?其實懂吾懂架?

大宅

回覆:lovelykoala 的帖子

直頭冇得輸!

大宅

引用:Quote:原帖由 ivyoiyi 於 15-09-19 發表男

原帖由 jolps 於 15-09-19 發表
當事人的感受我地好難理解, 當局者迷, 咪當同樓主傾下計, 唔使咁鬧法~~~

你一定唔係追開呢個舖,或者冇 ...
冇錯!大家只係睇到佢難為自己乍!都係女人!

大宅

大家都係女人,旁觀者都想佢好過D,點估到樓主咁.............

首頁

尾頁

跳至