自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 親子達人勳章 畀面勳章

同個女一齊睇, 兩個都喊到豬頭咁出黎!

子爵府

回覆:捉妖記, 好感人!

搞到我心思思都想睇 係咪講廣東話架?

大宅

諗緊同6歳小朋友睇呢套定minions.... 見影評話minions 對大人呢講有d悶!
捉片對6歳黎講,啱唔啱睇呀?

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

小朋友幾多歲啱睇?thx

男爵府

我地一家人去睇早場,2個女(1個7歲,11歲),都睇到笑,系粵語.我老公吾睇香港電影,佢都覺得值得睇.

珍珠宮

隻妖仲樣衰過長江一號, 驚唔驚小朋友發惡夢??

丫雅    發表於 15-7-20 21:26

侯爵府

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 親子達人勳章 畀面勳章

我女八歲無問題, 其實好多親情野,
幾多歲睇到OK, 廣東講配音, 好攪笑!

侯爵府

睇完就唔想食肉, 我女講除左魚, 佢盡量唔食肉!
不過都有幾場令人不安! 尤其講食妖, 食肉0個0的!

珍珠宮

hashtag影視迷勳章

小歪仔 發表於 15-7-20 10:33
隻妖仲樣衰過長江一號, 驚唔驚小朋友發惡夢??

俾定心理準備小朋友應該OK掛....係開頭一段多妖怪D.....

胡巴十分非常可愛, 小朋友應該會鍾意!!!

wcpcelia    發表於 15-7-20 11:52

珍珠宮

HoneyDewDew 發表於 15-7-20 10:18
諗緊同6歳小朋友睇呢套定minions.... 見影評話minions 對大人呢講有d悶!
捉片對6歳黎講,啱唔啱睇呀?

...

兩套我都睇左....迷你兵團真係幾悶....而且覺得無乜message, D迷你兵好鍾意幫壞旦做事, 唔明點解....

捉妖記好笑好多, 同埋場境都靚好多......係IIA, 有D位要PG下, 例如會有"8婆"呢D字眼......但我覺得套戲有message d, 同有感人位, 胡巴又超可愛....兩套比我鍾意捉妖記多好多......

公爵府

我的育兒心得勳章

Everyday may not be good..but there is something Good in Everyday!

大宅

胡巴好cute!!! 成套戲好幽默好好笑
完場前胡巴仲黎戲院玩遊戲派禮物影相添

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

引用:胡巴好cute!!! 成套戲好幽默好好笑完場前胡

原帖由 魯斯 於 15-07-20 發表
胡巴好cute!!! 成套戲好幽默好好笑
完場前胡巴仲黎戲院玩遊戲派禮物影相添

...
咁開心

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

我見我女都睇到眼濕濕

侯爵府

賣仔0個野真係忍唔到!
兩個都喊死!

珍珠宮

咁等我和老公都帶個女去睇吓呢套戲先。
謝謝分享!

現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

珍珠宮

ankle 發表於 15-7-20 11:46
賣仔0個野真係忍唔到!
兩個都喊死!

見到胡巴個CUTE樣就諗起自己個仔呀

子爵府

無諗過係感人

水晶宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章