親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

有冇人現在/剛剛去USS, 多人嗎 ?

今個星期五會去, 怕人多, 要買定EXPRESS PASS 嗎?

莫為閒人動氣.

垃圾可以循環再用, 廢物只會污染環境

複式洋房

我都想知,下周2去

大宅

回覆:twchung 的帖子

暑假一定多人,我打算8月31日入園,都係唔知買唔買好,日本人勁like排隊😂

複式洋房

回覆:USS fast pass

I will also go to Osaka USJ on 24/7
I bought express 5 and hope it\'s useful la 😀😀
But I think there are no more fast pass on the Internet..

大宅

引用:有冇人現在/剛剛去USS,+多人嗎+?+今個星期

原帖由 twchung 於 15-07-20 發表

今個星期五會去, 怕人多, 要買定EXPRESS PASS 嗎?
上星期二 (14/7) 去完,多人,上午排 transformers over 90分鐘,芝麻街 over 50分鐘

別墅

引用:I+will+also+go+to+Osaka+USJ+on+24/7I+bou

原帖由 lauraloynd 於 15-07-20 發表
I will also go to Osaka USJ on 24/7
I bought express 5 and hope it's useful la 😀😀
B ...
我上星期去完Osaka(跟團),fast pass 5個遊戲當中3個冇開,包括Jurassic Park, 2016才開番,激死!

複式洋房

回覆:peterrabbit318 的帖子

希望我去個日會開啦😣😣
如果唔係真係會好失望~

別墅

引用:希望我去個日會開啦😣😣如果

原帖由 lauraloynd 於 15-07-20 發表
希望我去個日會開啦😣😣
如果唔係真係會好失望~
我用了在:
Harry Porter, Jaws (玩2次), Sesame Street, Spiderman
職員話由於Jurassic Park 冇開,所以容許我地玩多次Jaws, 本來每個game只可用一次fast pass

子爵府

我19/7去完,未夠10:00已排長龍等入場、我見有職員舉牌售fast pass SGD 70 所有game只玩一次、吾洗講即買兩張,大小同價(我兩大兩小、细4嵗無買)、即排fast pass條隊入埸吾洗等、因為我大仔好多岩玩,所以我決定入園補番每人SGD 20 upgrade unlimited,因為我地買左fast pass所以行左邊先同個细玩左先、玩左旋轉木馬同4D已經超多人、我老公同大仔用fast pass直入吾洗等、如果吾用fast pass排隊最小要一個鐘以上、後來都好多人用fast pass平均都要等5至10分鐘~

男爵府

我昨天去,全部都要等超過1小時,過山車要2個鐘以上,如果再來的話我會加$買EXPRESS,真係差好遠

大宅

如果講緊聖陶沙嘅環球,我16号去過,假日前夕,十點已好長人龍排入園,我大約輪了十分鐘入園,但可能入到去啲人分散咗,頭兩個鐘都唔洗點排,我採取先玩後影相策略由科技區開始玩起 > 埃及區 > 侏羅紀 > 遙遠王國,共玩咗六樣嘢,去到馬達加斯加打算玩木箱漂流記,但已經要排50分鐘,因室外排,放棄了無玩。再去紐約排意大利麵太空戰,要排35分鐘但室內排有冷氣,所以照排,總共玩咗七樣嘢。之後變型金剛要排90,過山車排100。。。樣樣排排最少一個鐘。。。全部放棄。
我哋食完飯,影埋相,買啲手信,三點左右就走了。

子爵府

Thanks a lot for all reply, enjoy yr trip.

莫為閒人動氣.

垃圾可以循環再用, 廢物只會污染環境

男爵府

引用:有冇人現在/剛剛去USS, 多人嗎

原帖由 twchung 於 15-07-20 發表

入到去見多人,去任何店都有售express ticket,每遊戲玩一次,大小同價SGD 50, unlimited玩既express就SGD70

大宅

引用:我19/7去完,未夠10:00已排長龍等入場、我

原帖由 j.wong 於 15-07-21 發表
我19/7去完,未夠10:00已排長龍等入場、我見有職員舉牌售fast pass SGD 70 所有game只玩一次、吾洗講即買兩 ...
係咪即係比 SGD 90 就可以 fast pass unlimited ? Thanks !

子爵府

引用:Quote:原帖由 j.wong 於 15-07-21 發表我19

原帖由 KCMC 於 15-07-21 發表
係咪即係比 SGD 90 就可以 fast pass unlimited ? Thanks !
係、但吾明我園外買係SGD 70,有JM係園内買就50?

大宅

回覆 j.wong 的帖子

咁不如上網買,最貴都係SG$70係UNLIMIT,SG$50係一次FASTPASS,閒日係SG$30一次性及SG$50係UNLIMIT

大宅

請問在那個website有fast pass賣?

My Little Prince, Naoki Kam - 諱諾BB.

大宅

想請教各位, 知唔知USS是否可以中間時間出一出場, 跟住再入返場呢, 謝謝。

大宅

引用:回覆 j.wong 的帖子咁不如上網買,最貴都係

原帖由 fungcheu 於 15-07-21 發表

回覆 j.wong 的帖子
我係星期五去, 咁我係咪係官網買就可以有 GS$ 50 fast pass unlimit 買 ? Thanks !

大宅

我尋曰入完USS, 11:00進場己好多人(原本以為星期一會少D人) , 大部份要排60-120 分作鐘, 之後玩左第一個已用左60分鐘, 即買EXPRESS SGD 50 /1 人, 每個GAME 排5-10 分鐘便可以玩, 由於我小朋友15同17歲, 佢地全部玩齊好開心! (19:00 停機動遊戲)

首頁

尾頁

跳至