爸爸專區

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:2015 Sienta vs Freed

昨日經過,係顏色多選擇,喜好因人而異。

複式洋房

引用:Sienta.+$234,9001800cc.+Wish+$21x,xxx今

原帖由 tst1800 於 15-08-08 發表
Sienta. $234,900

1800cc. Wish $21x,xxx
呢個價錢唔會揀佢

大宅

我覺得新sienta外形上係同舊sienta 係兩條好唔同既路缐, 舊sienta 既大眼仔look 係cute, 但新sienta就有歐洲車既線條, 佢個車頭我第一次見時覺得好似volvo, 所以難怪喜愛舊sienta既人會唔鐘意新款

別墅

諗左細7人車好耐,最後放棄改買新spade

因為細7真係坐唔到7個人的,不如買5人車算

中7人細又out budget

細7仲有 ford grand c max可以諗諗,衰在冇電趟門

珍珠宮

回覆:ja2oct09 的帖子

好痕,想買行貨sienta,到時就可放架水貨出黎。

伯爵府

werty 發表於 15-7-21 09:04
新sienta醜到呢,成隻淚眼老虎狗咁。
完全贊成,豐田唔知搞物,出D車越來越醜

複式洋房

ja2oct09 發表於 15-8-16 11:07
諗左細7人車好耐,最後放棄改買新spade

因為細7真係坐唔到7個人的,不如買5人車算

Spade 車價頗吸引,小弟揸緊2000年Sunny, 想換車。果日行過車展,試坐上架Sienta, 感覺一般, 重心低咗。而Spade 空間感寬闊啲,兩者均採用相同1500cc 引擎,Sienta一定冇咁好力啦。最後都出左架柴色Spade, 搲到過sales送泊車Camera

HOSOH    發表於 15-8-20 12:00

大宅

回覆 werty 的帖子

新sienta...

豐田新出既車, 真係... 沒有最核突, 只有更核突

珍珠宮

回覆:littleelmo 的帖子

Toyota話sienta明天加價8千元。

所以今日落左訂。。

雖然外觀唔算好滿意,但實用性強。。

又要賣我架04G了!

別墅

sienta!

首頁

尾頁

跳至