開倉報料

跳至

首頁

尾頁

別墅

法國童裝La Compagnie des Petits VIP Day, 由7月24日至7月26日, 旺角Moko分店。有2015年夏季新貨。只限呢3日, 會員可以用Cash Coupon。

大宅

回覆:La Compagnie des Petits VIP Day

幾多折

男爵府

回覆 fannyyfleung 的帖子

啱啱買完,新貨3件以上6折。舊貨2件半價,好開心終於可以清晒啲coupon,好在前幾日8折既時候忍手無買。

大宅

引用:回覆 fannyyfleung 的帖子啱啱買完,新貨3

原帖由 little_dragon 於 15-07-24 發表

啱啱買完,新貨3件以上6折。舊貨2件半價,好開心終於可以清晒啲coupon,好在前幾 ...
又話唔用得coupon

大宅

引用:Quote:原帖由 little_dragon 於 15-07-24

原帖由 fannyyfleung 於 15-07-24 發表
又話唔用得coupon
攪錯左,係另一post話今年7月1日後cash coupon 不可買8折以下貨品

男爵府

依家舊貨同係青衣outlet都唔用得coupon,呢幾日係旺角新世紀係exceptional promotion,仲有coupon既話好拿拿聲用啦!

大宅

引用:回覆 fannyyfleung 的帖子依家舊貨同係青衣

原帖由 little_dragon 於 15-07-24 發表

依家舊貨同係青衣outlet都唔用得coupon,呢幾日係旺角新世紀係exceptional promo ...
而家啲衫正價幾錢度,計計要買幾多件先用晒啲coupon

男爵府

男仔衫外套三百幾,t-shirt二百幾。但有條line唔係佢地個名(好似係V字頭),短褲都要六百幾

男爵府

我啲coupon 8月頭到期,所以我近排成日去睇。

大宅

引用:回覆 fannyyfleung 的帖子我啲coupon 8月頭

我啲coupon 8月頭到期,所以我近排成日去睇。
係咪只有旺角呢間用得coupon,仲要至星期日

大宅

引用:Quote:原帖由 little_dragon 於 15-07-24

原帖由 fannyyfleung 於 15-07-24 發表
係咪只有旺角呢間用得coupon,仲要至星期日
我仲有1500

大宅

引用:Quote:原帖由 fannyyfleung 於 15-07-24 發

我仲有1500
今日去睇,無乜好揀,求其揀左1500走人

別墅

V字頭條Link真係好靚

首頁

尾頁

跳至