影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:手機小說,好多大陸小說apps都有,可簡繁轉

原帖由 Aubrey_baby 於 15-07-23 發表
手機小說,好多大陸小說apps都有,可簡繁轉換
請問邊個apps有? thanks

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:原帖由 MsBusy 於 15-07-24 發表請問

原帖由 Aubrey_baby 於 15-07-25 發表
如果用iPhone, store度打花千骨就有了,free
我無iphonethanks

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 MsBusy 於 15-07-25 發表我無

原帖由 Aubrey_baby 於 15-07-26 發表
.......
照打個字搵搵睇有無啦....
都無呀,thank you

翡翠宮

引用:Quote:MsBusy 發表於 15-7-27 07:39 都無呀

原帖由 rose-mag 於 15-07-28 發表
你用Android? google play store搜尋淘小說,再search花千骨就有,我都睇緊,pc可以就咁打花千骨小說,好 ...
我搵到網頁版了,仲有繁體字,thanks

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 livewithhope 於 15-08-04 發

原帖由 mymarigold 於 15-08-04 發表
有,睇到咬頸記憶。。。
我都睇到,洗記憶時,睇無删剪版

翡翠宮

引用:剛睇了youtue 39 集,明早應該有 40集。

原帖由 Mrs.Luckycat 於 15-08-10 發表
剛睇了youtue 39 集,明早應該有 40集。
我跟千尋係35 &36,尋晚睇晒

翡翠宮

引用:殺姐姐死同東方死,都睇到眼濕濕!

原帖由 ILMAMA 於 15-09-03 發表
殺姐姐死同東方死,都睇到眼濕濕!
我喊爆呀

翡翠宮

引用:回覆 qq媽媽咪 的帖子youtube 睇唔到

原帖由 wingl410 於 15-08-28 發表
回覆 qq媽媽咪 的帖子
比千尋出多左劇情喎,我近幾集都係睇youtube ,好快已經有upload

首頁

尾頁

跳至