自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止發言

禁止發言

禁止發言

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我果邊琴晚已經開始又大風又大雨,好似打風甘,搞到我成晚無教好訓呀今朝起身重以為會黑雨喎....到而家雨仍未停過

什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

大宅

黃雨都已經掛左十二小時了

男爵府

回覆:咁大雨大雷都只得黃雨?

全日都有雨,有時好大,希望明天掛紅雨,bb唔洗返學,唔係真難搞。。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

lauretta 發表於 15-7-22 15:34
咁都唔叫廣泛大雨,我唔理解要點先廣泛囉,已經半個香港有橙色喇
所以KEEP住黃雨掛

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

heygirl123 發表於 15-7-22 15:38
咪就係...
唉 仲要俾人話瘋人瘋語...
出個post都要俾人話瘋人瘋語
你唔係以為講緊你呢個POST嗎??

我好明白今朝落大雨喎,我返工都濕晒

唔好咁敏感,呢度係你個帖,但唔係講緊你個POST有問題吖,放心

象牙宮

MrsSingSing 發表於 15-7-22 15:39
新界北真係冇雨,仲有少少陽光添,
不過琴日就落咗一日暴雨都冇黃色暴雨
希望開始停啦,個天唔好再喊喇

男爵府

引用:Quote:heygirl123+發表於+15-7-22+15:38+咪

原帖由 sasa0208 於 15-07-22 發表
你唔係以為講緊你呢個POST嗎??
唔好意思 誤會左
無惡意的

大宅

回覆:咁大雨大雷都只得黃雨?

西營盤,降雨程度同南區差唔多,今朝阿女要返南區那邊的中學上中一預備班,睇住每小時降雨量升到7X毫米仲係掛黃雨,只好打電話比學校請假。真係好怕比學校標籤為怪獸家長

首頁

尾頁

跳至