親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

去環球, 動物園 LEGOLAND,濱海灣公園, SG Flyer門票係邊買平?要預先上網買?有無聯絡資料?

禁止訪問

大宅

回覆:liliyu 的帖子

1天宇旅行社,響牛車水,你去Facebook可以搵到。仲有埋各景點價格,平過去景點即場買
2搵Jason ,同天宇差唔多價錢。可以上facebook J L travel睇
What\'s app , messenger聯絡,佢肯約響機場交收,超方便

我家有三個妹...

複式洋房

回覆 YY2011 的帖子

我都是揾jason

複式洋房

回覆 YY2011 的帖子

我响Amazing Travel & Tour度買嘅,都係响牛車水。响Facebook打Amazing就揾到,有價錢可以自行比較。

大宅

fostermak 發表於 15-7-22 22:18
1天宇旅行社,響牛車水,你去Facebook可以搵到。仲有埋各景點價格,平過去景點即場買
2搵Jason ,同天宇差 ...

剛在新加坡,同時有搵Jason同喺天宇買,建議如有時間走一趟牛車水,喺天宇買好啲,因Jason send俾我哋嘅price list同最終訂飛嘅HK$ excel price list有出入,或者應該話,佢嘅港幣兌換率遠貴於自己唱錢(我哋唱5.7x,佢叫我哋入數個價計番成6.5),如同時買幾個地方門票,已差好多錢~
而且天宇有套餐價,自己可按需要配搭。

禁止訪問

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:Quote:fostermak 發表於 15-7-22 22:18 1天

原帖由 kabemama 於 16-03-25 發表
剛在新加坡,同時有搵Jason同喺天宇買,建議如有時間走一趟牛車水,喺天宇買好啲,因Jason send俾我哋嘅pr ...
都唔係吖,我啱啱喺jason度訂,不過天宇套票係抵d嘅

緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

珍珠宮

kabemama 發表於 16-3-25 00:15
剛在新加坡,同時有搵Jason同喺天宇買,建議如有時間走一趟牛車水,喺天宇買好啲,因Jason send俾我哋嘅pr ...
唔明,Jason港幣兌換率貴?上次同 Jason買飛,我約佢喺機場交收,比坡紙的,點解你比港幣?Btw,上年我買uss,Jason價錢同天宇一樣。

珍珠宮

kabemama 發表於 16-3-25 00:15
而家同Jason買要先入數嗎?如果而家係咁,我一定唔會幫佢買。之前只需要whatsapp比佢,唔需要預先比錢,約佢喺機場交收。

大宅

MissMaMa 發表於 16-3-25 07:44
唔明,Jason港幣兌換率貴?上次同 Jason買飛,我約佢喺機場交收,比坡紙的,點解你比港幣?Btw,上年我買us ...

如果俾坡紙,咁就(emoji)(emoji),我有聽jm講佢可機場交收,但從來唔知可俾坡紙,佢一開始已叫我哋hk入數(或者因為我哋半夜到,機場交收唔到,只能買電子票)
咁大家可比較下天宇combo價同Jason價

大宅

ALARMCLOCK 發表於 16-3-25 07:25
回覆 kabemama 的帖子

我要0600到達星洲機場,不想浪費時間,想早餐後在 hotel 放下行李便立即去zoo or Sa ...

睇下你幾號去,zoo喺1/4加價,無電子票,如你交收唔到(問下安唔安排到)只能先買/先去有電子票的景點

大宅

天宇價錢

珍珠宮

kabemama 發表於 16-3-25 10:17
如果俾坡紙,咁就(emoji)(emoji),我有聽jm講佢可機場交收,但從來唔知可俾坡紙,佢一開始已叫我哋hk入數 ...
我最近一次,係舊年暑假同佢訂票,whatsapp約佢,機場見,一手交錢一手交貨,用坡紙,佢一向都係咁交收,冇聽聞過要預先過數,揾佢訂酒店先至要香港入數。

男爵府

回覆:kabemama 的帖子

請問你知不知天宇賣的legoland+water park的combo,是要同一日玩完,還是可分開日子去?

男爵府

我們住係牛車水嘅Carlton City Hotel,請問近吾近去天宇買ticket?thanks

大宅

MissMaMa 發表於 16-3-25 10:33
我最近一次,係舊年暑假同佢訂票,whatsapp約佢,機場見,一手交錢一手交貨,用坡紙,佢一向都係咁交收,冇 ...

總之如唔可以面見交收,要喺香港bank in就寧願去一轉天宇

大宅

CARMA 發表於 16-3-25 15:31
我們住係牛車水嘅Carlton City Hotel,請問近吾近去天宇買ticket?thanks

China town point 3/F

大宅

芒果布甸 發表於 16-3-25 10:35
請問你知不知天宇賣的legoland+water park的combo,是要同一日玩完,還是可分開日子去?

...

咁就唔知,因我係自己喺官網買Legoland飛

首頁

尾頁

跳至