懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

今晚我見完醫生比左催生期比我 反到屋企去次所見有少少紅 一蚊甘大 啡啡地 但五多 過左1個中而家又冇事冇痛冇見紅 諗緊入五入醫院好?去到報假會五會叫我反屋企?

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

入左先, 寧願白行好過自己估估下.

大宅

回覆:luk744 的帖子

我會聽朝先,好瞓埋今晚,我見紅左4日,第二日入,出返嚟,都係到有痛先入

複式洋房

引用:我會聽朝先,好瞓埋今晚,我見紅左4日,第

原帖由 燒賣仔 於 15-07-23 發表
我會聽朝先,好瞓埋今晚,我見紅左4日,第二日入,出返嚟,都係到有痛先入

...
就算過左預產期都會叫你出反黎?

大宅

回覆:luk744 的帖子

我話出,係醫院都訓唔到,我過左2日姐,又未到催生期

luk744 發表於 15-7-23 23:15
今晚我見完醫生比左催生期比我 反到屋企去次所見有少少紅 一蚊甘大 啡啡地 但五多 過左1個中而家又冇事冇痛 ...

Hello, luk744,今日媽媽見紅情況點呢?其實媽媽己過預產期,
亦出現分娩先兆其中一樣(見紅)出現,建議媽媽聯絡醫生安排入院.預祝您同BB順順利利!

我有一個願望,就是想見到每個BB食得好、瞓得好、笑得好、Poo得好,
有個海綿級肚仔,每天盡情體驗新事物、吸收新樂趣!

複式洋房

引用:Quote:luk744+發表於+15-7-23+23:15+今晚我

原帖由 Yvonne@牛欄牌媽咪專線 於 15-07-24 發表
Hello, luk744,今日媽媽見紅情況點呢?其實媽媽己過預產期,
亦出現分娩先兆其中一樣(見紅)出現,建議媽媽聯 ...
到今日訓醒又冇乜特別。 但下午2點又有少少啡 而家每次去次所去抹都分秘加少啡 但未有痛同穿水

大宅

我生個時都係咁。入院好D, 見紅三日要催生la, 怕細菌感染(屯醫講)一

複式洋房

引用:我生個時都係咁。入院好D,+見紅三日要催生

原帖由 iruka_coco 於 15-07-24 發表
我生個時都係咁。入院好D, 見紅三日要催生la, 怕細菌感染(屯醫講)一
原來見紅3日就要催生?

回覆 luk744 的帖子

準媽媽而家情況點? 見紅其實係胎膜和子宮壁逐漸分離摩擦引起。不過見紅之後幾時會生產就每個媽媽都唔同。
我有一個願望,就是想見到每個BB食得好、瞓得好、笑得好、Poo得好,
有個海綿級肚仔,每天盡情體驗新事物、吸收新樂趣!

大宅

我之前40W3D入院, 見有D痛, 但無見紅及穿水, 瞓左3晚先生得, 悶到發慌,
入院時只有0度, 醫生話有排先 生得.......
但又話如果出院, 好多人轉頭又生得, 諗住費事搞咁多, 點知日日喺醫院只有行黎行去, 望快D生得......

大宅

認識瑞士牛牛第一回

入左先,安全D

首頁

尾頁

跳至