親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

熱血勳章

今日諗住去買芒果,c6入到去見到TWD650/10個裝,我覺得超貴,跟住走入街市,問左一個超nice老闆,8個裝(即大size d既)TWD350箱咋,6個裝(好大個既)TWD450一箱,我買左2箱8個裝,1箱6個裝,老闆最後收我TWD1000,大家如有時間可不妨行入街市睇下

大宅

引用:今日諗住去買芒果,c6入到去見到TWD650/10

原帖由 Wing(婷婷媽咪) 於 15-07-24 發表
今日諗住去買芒果,c6入到去見到TWD650/10個裝,我覺得超貴,跟住走入街市,問左一個超nice老闆,8個裝(即 ...
係呀,如果你講明會拎返香港,佢會包裝得好好的

禁止訪問

禁止訪問

回覆:台北上引水產對面水果市場

伯爵府

回覆:Wing(婷婷媽咪) 的帖子

愛文芒?

男爵府

引用:今日諗住去買芒果,c6入到去見到TWD650/10

原帖由 Wing(婷婷媽咪) 於 15-07-24 發表
今日諗住去買芒果,c6入到去見到TWD650/10個裝,我覺得超貴,跟住走入街市,問左一個超nice老闆,8個裝(即 ...
請問是在上引水產走向正對面入面市場內嗎?
Tks!

[img align=left]D:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\My Pictures\▲▽◎~1.gif[/img] [img align=left]C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\My Pictures\p1.gif[/img]

男爵府

熱血勳章

回覆:台北上引水產對面水果市場

我去呢檔係出上引水產轉右行到第一個街口再轉右行前少少就見,只有十箱八箱愛文芒係到

男爵府

熱血勳章

回覆:am2006 的帖子

老闆冇送貨,佢話唔搞咁多,開心就算

首頁

尾頁

跳至