自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

同個女去九龍灣MBox 3D魔幻館玩,好彩先去咗溜冰場個層間日式餐廳食嘢,原來食超過$200,張單chop個印就可以換張小童票,慳番百幾蚊 不過好似做到七月尾,係就要快,同埋記住要餐廳chop印,d姐姐做到失魂真係會唔記得

聽職員講好似去佢地喺mbox 斜對面棟exchange tower 間日本嘢同泰國菜姊妹店食嘢都有呢個優惠

大宅

引用:同個女去九龍灣MBox+3D魔幻館玩,好彩先去

原帖由 YIN-MA 於 15-07-26 發表
同個女去九龍灣MBox 3D魔幻館玩,好彩先去咗溜冰場個層間日式餐廳食嘢,原來食超過$200,張單chop個印就可 ...
大人入場幾錢?

男爵府

$168

別墅

引用:Quote:原帖由 YIN-MA 於 15-07-26 發表同個

原帖由 Mickeyng926 於 15-07-26 發表
大人入場幾錢?
3D魔幻館
日期:即日起至30/9
時間:10am-10pm(每日共分24時段,每隔30分鐘為一時段)
地點:九龍灣宏照道38號MegaBox 9樓 L9-23
門票價格:成人$168, 小童(身高1米或以下)$138,小童(0﹣3歲)免費

大宅

我一家三口都啱啱去咗,我同C6買飛,加埋過$300,小童免費!

男爵府

回覆:筍! 免費換取 MBox 3D魔幻館小童票

有咩玩?

公爵府

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由 Mickeyng926 於 15-07-26 發

原帖由 KENTOM 於 15-07-26 發表
3D魔幻館
日期:即日起至30/9
時間:10am-10pm(每日共分24時段,每隔30分鐘為一時段)
1米,即係小學生已擋成人計

大宅

引用:我一家三口都啱啱去咗,我同C6買飛,加埋過

原帖由 c216 於 15-07-26 發表
我一家三口都啱啱去咗,我同C6買飛,加埋過$300,小童免費!
請問點解小童免費?超過3歲嗎?

男爵府

回覆 Con401 的帖子

10樓間日本菜食滿二百有得免費換小童票,我個女高過一米,好彩我地入去時都係掂行掂過,無真係揸正嚟做,唔係都幾掃興

大宅

回覆:Con401 的帖子

應該係.....要有場內消費$300或以上嘅單據,即時入mega box個會(場內消費儲積分換禮物),就送一張小童飛!詳情我唔太清楚,全程C6處理,我拖住個囡企埋邊等,你去到再問吓啦!

補充:3-11歲小童票價$138

大宅

今日場內攞嘅單張

男爵府

回覆 c216 的帖子

原來仲可以入會,咁喺十樓間日本嘢食夠$300攞住張單又入會又換飛,未可以攞兩張小童飛?!正!

王國會長

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 大廚勳章 王國會長 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 笑得好勳章

但大人要買票,咁入一入都 $200 食飯 加 $168。
可以買到迪迪尼門票了 (二手市場)
窮等人家都系留番d彈藥。
謝謝樓主報料。

大宅

有冇人出售😄

伯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 育兒性格勳章 想生BB熱投 熱血金章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章

首頁

尾頁

跳至