自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 畀面勳章

邊度有呢種薯粉賣?
一直只搵到一包硬身買返黎後要自己再煲同焗嘅!但搵唔到呢種軟身嘅!

珍珠宮

回覆:老公叫我上萬能嘅BK問....

I saw in city super once at IFC

子爵府

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 畀面勳章

子爵府

一定係硬,要自己焗同浸架,人地都係咁樣整嚟賣。
我係相熟雞煲掂買過軟既外賣。

禁止訪問

子爵府

引用:一定係硬,要自己焗同浸架,人地都係咁樣整

原帖由 芷柔 於 15-07-30 發表
一定係硬,要自己焗同浸架,人地都係咁樣整嚟賣。
我係相熟雞煲掂買過軟既外賣。
但呢隻佢本身係軟同乾身,問過老闆娘,佢話來貨已經係咁嘅!
我依家就係每次都去返雞煲店買,廿幾蚊份得好少!所以想知道邊度有得斷斤買?

子爵府

引用:Quote:原帖由 芷柔 於 15-07-30 發表一定係

原帖由 sin_cinderella 於 15-07-30 發表
但呢隻佢本身係軟同乾身,問過老闆娘,佢話來貨已經係咁嘅!
我依家就係每次都去返雞煲店買,廿 ...
去雜貨鋪問下

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 笑得好勳章

首頁

尾頁

跳至