親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

一個5歲,一個10個月
睇圖片張床好細咁,如果雙床加bb床夠唔夠?

男爵府

認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 爸B勳章 BK Milk勳章

你諗住book 邊個room type ? 同埋幾時去 ?

大宅

畀面勳章

引用:你諗住book 邊個room type

原帖由 豆豆B媽 於 15-07-30 發表

你諗住book 邊個room type ? 同埋幾時去 ?
basic twin bed, 得唔得?

男爵府

認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 爸B勳章 BK Milk勳章

我兩大兩小, 不過兩小就比較大, 3&7 , 咁我就book 兩張四呎床個雙人房.
如果你間房可以放BB床, 而你BB 又肯訓 , 都或者得. 下面係床的size , 你衡量下.

*雅緻客房一中床 (150*200cm)
*豪華客房一大床 (220*200cm)

*雅緻客房兩小床 (110*200cm)
*豪華客房兩小床(120*200cm) - 我book 了這

BB 床, 我無問過. 可能你要email 問下.

大宅

畀面勳章

引用:我兩大兩小, 不過兩小就比較大, 3&7 , 咁我

我兩大兩小, 不過兩小就比較大, 3&7 , 咁我就book 兩張四呎 ...
thanks!!

大宅

畀面勳章

引用:我兩大兩小, 不過兩小就比較大, 3&7 , 咁我

我兩大兩小, 不過兩小就比較大, 3&7 , 咁我就book 兩張四呎 ...
[親子遊]台北君品酒店渡假趣~豪華家庭套房 @ Rita的幸福家庭日記 :: 痞客邦 PIXNET :: - http://cynlia.pixnet.net/blog/post/52919896-%5b%e8%a6%aa%e5%ad%90%e9%81%8a%5d%e5%8f%b0%e5%8c%97%e5%90%9b%e5%93%81%e9%85%92%e5%ba%97%e6%b8%a1%e5%81%87%e8%b6%a3~%e8%b1%aa%e8%8f%af%e5%ae%b6%e5%ba%ad%e5%a5%97%e6%88%bf

大宅

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 豆豆B媽 於 15-07-30 發表本

原帖由 Babynettie 於 15-07-30 發表
[親子遊]台北君品酒店渡假趣~豪華家庭套房 @ Rita的幸福家庭日記 :: 痞客邦 PIXNET :: - http://cynlia.pix ...
係咪真係有行李篋送?

男爵府

回覆 Babynettie 的帖子

豪華家庭套房 我問過價, 好貴, 所以無訂

Thur Night - Room rate NTD$ 8,160 net per room per night, (Room only)
Fri Night - Room rate NTD$ 8,720 net per room per night, (Room only)

男爵府

Babynettie 發表於 15-7-30 09:58
係咪真係有行李篋送?

那blog 是2013 寫的. 現在應該沒有了
(連早餐都不包括, 怎會有行李篋送....)

大宅

畀面勳章

引用:Quote:Babynettie 發表於 15-7-30 09:58 係

Hahahaa

伯爵府

回覆:Babynettie 的帖子

你2個咁細個,一定夠住。我7+11 歲,book deluxe room 係張床細左啲啲,不過都瞓到。

大宅

畀面勳章

引用:你2個咁細個,一定夠住。我7+11 歲,book d

原帖由 dorchiu 於 15-07-30 發表
你2個咁細個,一定夠住。我7+11 歲,book deluxe room 係張床細左啲啲,不過都瞓到。

...
deluxe係咪豪華?

複式洋房

回覆:豆豆B媽 的帖子

請問3大1小(2歲), 可訂咩房?

伯爵府

回覆:Babynettie 的帖子

係掛,superior 上一級咪 deluxe 。

大宅

畀面勳章

引用:係掛,superior 上一級咪 deluxe 。

原帖由 dorchiu 於 15-07-30 發表
係掛,superior 上一級咪 deluxe 。
thanks!

首頁

尾頁

跳至