跳至

首頁

尾頁

別墅

有冇邊間學畫畫介紹?

複式洋房

引用:有冇邊間學畫畫介紹?

原帖由 ahman327 於 15-07-31 發表
有冇邊間學畫畫介紹?
我果日行過田心, 見到有間叫creaction既畫室, 好似有得試堂, 不過我未睇時間表, 唉, 最煩係我個女N班返到8月20日呀! 而家學跳舞都要提早放學去

洋房

回覆:4歲沙田學畫畫邊度好?

我個女剛剛試了一堂,免費的,很不錯,除教畫畫 還有教番她present幅畫 .

複式洋房

anfieldanfield 發表於 15-8-5 23:45
我果日行過田心, 見到有間叫creaction既畫室, 好似有得試堂, 不過我未睇時間表, 唉, 最煩係我個女N班返到8 ...
我家姐個囡上緊,我姨甥女好鍾意去上堂,我湊過佢去一次,我覺得環境唔錯,導師好有禮貌,我姨甥女重好似友誼小姐咁,介紹我比D老師識 XD 笑死我!好鬼老積

P.S. 睇佢地教畫畫,好好引導我姨甥女發揮無限既創意!大讚~~

洋房

我個仔係大圍田心學,跟有個teacher Cindie,好有心機教,全程教我個仔親手自己畫,我之前去過一間d老師會帮呀仔畫的,因為幅畫實在太靚,無可能3歲小朋友畫的,之前個friend介紹,我免費玩左2堂,我覺得都幾好就報左 你自己去了解下吧!

複式洋房

引用:Quote:anfieldanfield 發表於 15-8-5 23:45

原帖由 Summer090329 於 15-08-07 發表
我家姐個囡上緊,我姨甥女好鍾意去上堂,我湊過佢去一次,我覺得環境唔錯,導師好有禮貌,我姨甥女重好似友 ...
係咪用英文上? 我有朋友上過, 佢話用英文, 同埋佢教小朋友形容返幅畫出黎, 我book左下星期試堂, 我女有少少怕醜, 如果可以教到佢講返幅畫, 又幾好喎

首頁

尾頁

跳至