嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

男爵府

請問有無媽媽試過架aprica2.9比家個大仔大女坐過但over15kg都ok呀?

男爵府

BB防敏心得分享勳章

引用:請問有無媽媽試過架aprica2.9比家個大仔大

原帖由 yee123480 於 15-08-01 發表
請問有無媽媽試過架aprica2.9比家個大仔大女坐過但over15kg都ok呀?
其實好多地方有得試,你覺得岩先買啦!
我試過覺得唔夠實淨,輕得滯好易反車,最後都係買4.8kg既車,我個未夠15kg都覺得唔岩使。

大宅

回覆:關於aprica2.9承重

嗯,真的好輕
我囡未15kg..坐上去好搖擺。
Ps.我b是大隻的

男爵府

引用:嗯,真的好輕我囡未15kg..坐上去好搖擺。Ps

原帖由 yuk049 於 15-08-01 發表
嗯,真的好輕
我囡未15kg..坐上去好搖擺。
Ps.我b是大隻的
即是你覺得不好對嗎?

男爵府

引用:Quote:原帖由+yee123480+於+15-08-01+發表

原帖由 amymymy 於 15-08-01 發表
其實好多地方有得試,你覺得岩先買啦!
我試過覺得唔夠實淨,輕得滯好易反車,最後都係買4.8kg既車,我個未夠15k ...
多謝你意見,其實我試左,小朋友喜歡,但已經27磅了,差5磅到15kg了

男爵府

BB防敏心得分享勳章

引用:Quote:原帖由 amymymy 於 15-08-01 發表其

原帖由 yee123480 於 15-08-01 發表
多謝你意見,其實我試左,小朋友喜歡,但已經27磅了,差5磅到15kg了
其實小朋友對部部新車都好有興趣既。
買車果陣都連試幾部,佢都話鍾意。
最後揀左部岩既黎買,新果陣佢都玩得好開心呀!
ps. 12-13kg時試車,佢郁左幾下差啲反即決定唔會買咁輕。

男爵府

引用:Quote:原帖由+yee123480+於+15-08-01+發表

原帖由 amymymy 於 15-08-01 發表
其實小朋友對部部新車都好有興趣既。
買車果陣都連試幾部,佢都話鍾意。
最後揀左部岩既黎買,新果陣佢都玩得 ...
Waa,呢個意見好有用,我囡都成日郁黎郁去,咁我都係唔考慮lu,thanks~~

首頁

尾頁

跳至