親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

回覆 夢妮 的帖子

Thanks, how and where can u find it?

[email protected]

男爵府

引用:回覆 夢妮 的帖子Thanks, how and where ca

原帖由 winnie1388 於 15-08-11 發表
回覆 夢妮 的帖子

Thanks, how and where can u find it?
我係官網訂,有email cfm, email addr 係個度揾到

子爵府

畀面勳章

引用:剛過左個星期日我喺油麻地旅運買左飛,8月24

原帖由 Ida*Chan 於 15-08-11 發表
剛過左個星期日我喺油麻地旅運買左飛,8月24日至26日,住JW(唔包早餐),2大2小小(11歲以下),4張來回船票...埋 ...
我昨日明星 book 18-21/8 包4套船飛(2大2小) 包早餐 $48xx, 我覺得都 ok

複式洋房

回覆 夢妮 的帖子

謝謝分享

侯爵府

引用:Quote:原帖由 Ida*Chan 於 15-08-11 發表剛

原帖由 Michelle_Hung 於 15-08-11 發表
我昨日明星 book 18-21/8 包4套船飛(2大2小) 包早餐 $48xx, 我覺得都 ok
四晚咁平?

子爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 Michelle_Hung 於 15-08-11

原帖由 patwong 於 15-08-11 發表
四晚咁平?
sorry 18-20/8 only, 在街打錯

男爵府

畀面勳章 陪月勳章

引用:剛過左個星期日我喺油麻地旅運買左飛,8月24

原帖由 Ida*Chan 於 15-08-11 發表
剛過左個星期日我喺油麻地旅運買左飛,8月24日至26日,住JW(唔包早餐),2大2小小(11歲以下),4張來回船票...埋 ...
住兩晚先4680,咁抵

子爵府

我搵房2。(平日)3日2晚包船飛,早餐,小食券,1999+40離境X2=4078。

大宅

引用:我搵房2。(平日)3日2晚包船飛,早餐,小食

原帖由 MRSYUNG 於 15-08-12 發表
我搵房2。(平日)3日2晚包船飛,早餐,小食券,1999+40離境X2=4078。
好平喎

大宅

回覆 lovelytwins 的帖子

呢個價錢係兩個大人?有冇小朋友?
熙媛BB,熙倫BB

禁止訪問

BK Milk勳章

引用:我搵房2。(平日)3日2晚包船飛,早餐,小食

子爵府

回覆 catthien 的帖子

無計,太早決定唔到,我都係8月頭先知夾到假期去。

禁止訪問

BK Milk勳章

引用:回覆+catthien+的帖子無計,太早決定唔到,

大宅

引用:回覆 lovelytwins 的帖子呢個價錢係兩個大

原帖由 Ida*Chan 於 15-08-12 發表
回覆 lovelytwins 的帖子

呢個價錢係兩個大人?有冇小朋友?
官網價錢family pkg是1988+15%包早餐,回程船票,2小時kid\'s club,兩晚埋單4572.4,小童12歲以下早餐free。

大宅

Ida*Chan 發表於 15-8-11 10:40

如果唔包早餐的話......"住JW(唔包早餐),2大2小小(11歲以下),4張來回船票...埋單$4680" <---這價錢不算最抵。因她的自助早餐加埋一都要$229@,如果兩大人兩日早餐 =$916.

不過可能因為你訂票和去的日子太近,只有兩星期時間,所以價錢會貴少少。

大宅

Michelle_Hung 發表於 15-8-11 13:00

如果包晒四個人的早餐, 兩小是否在12歲以下?這價錢算「很」抵。

大宅

引用:Quote:原帖由+winnie1388+於+15-08-11+發表

原帖由 夢妮 於 15-08-11 發表
我係官網訂,有email cfm, email addr 係個度揾到
請問你係咪訂family package呀?回程張飛係換飛證定有時間架?

男爵府

回覆:keikeiangel 的帖子

係呀,family package. 船飛可以係碼頭換,所以時間自己決定

子爵府

畀面勳章

引用:Quote:Michelle_Hung 發表於 15-8-11 13:00

原帖由 janfion 於 15-08-20 發表
小童唔包,酒店話 $108+10%, 但因為我有個 bb, 所以最後係第一日 daddy + 大仔,第二日我 + 大仔落去食,所以無俾錢。我地第一日無得在 urban kitchen食,要在地下 ballroom, 第二日先在 urban kitchen, 9點幾落到去都要排一陣先入得,超級多人,食物 ok但唔算係神級囉

大宅

Michelle_Hung 發表於 15-8-21 12:02
小童唔包,酒店話 $108+10%, 但因為我有個 bb, 所以最後係第一日 daddy + 大仔,第二日我 + 大仔落去食,所 ...

明白。我下星期去,因為是兩大一小,小的剛好12歲,同時又生得高大,package只包兩個人自助早餐,所以我都有諗父母各一日和小朋友食。

但見有jm 說,她們都是經旅行社買package,但是沒有收小童早餐錢,仲係兩個小童都豁免收費。JW 都幾一時一樣。所以可能到時問下JW (雖然機會微D),因為我見到JW的官方網的promo中文版,是寫「一份12歲或以下兒童早餐免費」。英文就 under 12 years old.

首頁

尾頁

跳至