想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

我通過IVF有一女~
但夫家係典型的福建家庭....
若唔生個仔, 就要離婚.........
我嫁入去時都估佢唔到......... 但係我又唔想同個女變成單親家庭......
想生個仔...... 我知道咁的自已好CHEAP~~~ 但真係誠心想問泰國係咪有包生仔的醫院~ 可否介紹,心急人上!

大宅

引用:我通過IVF有一女~但夫家係典型的福建家庭..

原帖由 tinlingyuetka 於 15-08-09 發表
我通過IVF有一女~
但夫家係典型的福建家庭....
若唔生個仔, 就要離婚.........
如果只系要老婆生個仔 生吾到男仔就同你離婚 我覺得你老公好賤囉(真心話 不喜勿插)你已為佢身心疲累做ivf生左個女 仲要你再捱多次嗎?有小朋友已經好有福氣 仲要求性別嗎?加上佢地家已覺得男仔好 甘你真系再生個男仔 甘佢地對你女女會同一對待嗎?甘你自己又覺得對女女公平嗎?我老公屋企都系福建人 真系好重男輕女 我果時陀個女 佢媽都系甘話仔先好 但我冇理 只系覺得你地又吾系大富之家 又冇地又冇錢留俾個孫 做咩要我生個仔吖 又吾系佢地養!同埋我都系ivf同埋陀得好辛苦 我老公果時都話我吾想再生就一個都夠 最後可惜女女冇順利出世 宜家先再試!所以我覺得你老公真心錫你愛你 就吾會因為小朋友而輕易同你離婚!
當然家家有本難唸的經 你可自己選擇!但我建議你同老公傾下呢個問題 因為性別系男人精子決定 吾系你問題!點都好 支持你
泰國系可以選性別 但吾平!

jaiii    發表於 15-8-24 02:13

大宅

引用:Quote:原帖由 tinlingyuetka 於 15-08-09

原帖由 寶貝:) 於 15-08-09 發表
如果只系要老婆生個仔 生吾到男仔就同你離婚 我覺得你老公好賤囉(真心話 不喜勿插)你已為佢身心疲累做ivf ...
你j

大宅

引用:Quote:原帖由 tinlingyuetka 於 15-08-09

原帖由 寶貝:) 於 15-08-09 發表
如果只系要老婆生個仔 生吾到男仔就同你離婚 我覺得你老公好賤囉(真心話 不喜勿插)你已為佢身心疲累做ivf ...
你宜家點呀?

大宅

回覆:必生仔IVF 泰國站

泰國係有得擇性別 上網seach下啦

大宅

引用:Quote:原帖由 寶貝:) 於 15-08-09 發表如

原帖由 Wing12sze 於 15-08-09 發表
你宜家點呀?
宜家都ok 系瘦左好多

侯爵府

回覆:必生仔IVF 泰國站

人人都有苦衷

呢度都有兩個post share去泰國ivf選性別,你去參考下啦

首頁

尾頁

跳至