親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問係AMAZON JP 買寫送去酒店有咩要注意?大概幾多日可送到酒店, 因要預番D 時間ORDER.
THANKS

水晶宮

chowmui 發表於 15-8-10 14:47
請問係AMAZON JP 買寫送去酒店有咩要注意?大概幾多日可送到酒店, 因要預番D 時間ORDER.
THANKS
...
注意酒店會唔會幫妳收件...最好email問左酒店先 !!

大宅

酒店肯收, 咁係ORDER 上面有冇其他野要留意? 運費, 送貨之類?

子爵府

引用:請問係AMAZON JP 買寫送去酒店有咩要注意

原帖由 chowmui 於 15-08-10 發表
THANKS
...
你可選‘’當天送‘’的服務(日本境內),叫Prime, 记得好似是登记後了首月免费试用,這便刚合你不是長期使用的!过试用月後要收费!
amazon是用‘’宅急便派递‘’,我凌晨二点(日本時間)下单,網上信用咭付,網上預计當天晚上八時前到,其實下午2時左右已送到酒店(大阪市內)前台(记住预早同前台讲!),包装箱仲幾實净添!

有電郵通知運送進度,服務和速度是一流!

子爵府

回覆:fatboyL2 的帖子

所以你可在日本時才下单(如果你知房号咪填埋,仲有收货人名字,最好是登记在酒店住客的名字),可寄去當晚住的酒店!
或下一站酒店,记得補电邮通知酒店前台,和请他们確認!

大宅

回覆 fatboyL2 的帖子

好, 謝謝

大宅

係咪我選擇貨品時冇須理會, 在埋單時先選''當天送''的服務?

大宅

請問係咪要入左信用CARD 資料先?

大宅

請問係咪TICK 呢個"Add to cart in a hurry service free for Amazon Prime Free Trial"

大宅

請問係咪如果冇"Add to cart in a hurry service free for Amazon Prime Free Trial"即係要比運費?

THANKS!!!

洋房

個Amazon Prime 我中過幾次伏
不過可以refund

大宅

回覆 roy.lee75 的帖子

點中法?

大宅

AMAZON JP 有咩抵買? 因為我月底去日本大阪, 謝謝!

大宅

回覆 joannechow1031 的帖子

我唔知有咩底, 我只係買我要既野, 因為我坐HKEXPRESS, 唔帶到咁多野, 所以我訂奶粉同尿片, 咁我唔洗買咁多行李囉, 同埋買洗頭水之類咁唔洗帶咁重...另外都訂多D奶粉同尿片寄返HK, 因為都平好多

子爵府

引用:請問係咪如果冇\"Add to cart in a hurry se

請問係咪如果冇"Add to cart in a hurry service free for Amazon Prime Free Trial"即係要比運費?

THANKS ...
如果當天送的運费好似要差不多H$50!

你如未在日本,可發电郵問下?

子爵府

引用:回覆 joannechow1031 的帖子我唔知有咩底,

回覆 joannechow1031 的帖子

我唔知有咩底, 我只係買我要既野, 因為我坐HKEXPRESS, 唔帶到咁多野, 所以我 ...
但你寄郵局寄平郵也不平!
我估hk express寄行李25kg咪兩佰多元,你不如查下货運公司寄奶粉和洗髮水等重的東西? 但可能要自己報关!

子爵府

引用:請問係咪要入左信用CARD 資料先

請問係咪要入左信用CARD 資料先?
好似再有電郵再入信用咭资料確認

大宅

請問一個月之後係咪有MEMBERSHIP FEES? 點樣可以CANCEL 個ACCT?
THANKS

子爵府

引用:請問一個月之後係咪有MEMBERSHIP FEES

原帖由 chowmui 於 15-08-20 發表
請問一個月之後係咪有MEMBERSHIP FEES? 點樣可以CANCEL 個ACCT?
THANKS
好似那‘’當天到‘’快递是免费试用第一個月!

大宅

回覆 fatboyL2 的帖子

如果唔同會唔會扣錢? 佢有EMAIL 話"クーポン有効期限:2015/09/30" "有効期間中であれば自動的に150円が購入金額から差し引かれます"

係咪即係30/9 之後扣我CREDIT CARD 150[size=13.3333330154419px]円?

首頁

尾頁

跳至