自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

男爵府

引用:我果個好好,不過中環。佢剪短好好,有同某

原帖由 cffw 於 15-08-11 發表
我果個好好,不過中環。佢剪短好好,有同某幾個藝人剪
我想試

machuchu

水晶宮

引用:我果個好好,不過中環。佢剪短好好,有同某

原帖由 cffw 於 15-08-11 發表
我果個好好,不過中環。佢剪短好好,有同某幾個藝人剪
Pls pm me....thx

男爵府

回覆:好想轉髮型師

九龍區有冇介紹?

大宅

回覆 bkmamamia 的帖子

中環唔啱呀! 唔該曬你先!

大宅

回覆 ironjm 的帖子

算,不過我係男仔頭果種短髮, 唔知你個髮型師剪得好唔好呢?

大宅

引用:我喺中環有個日本女髮型師剪得好好

原帖由 prayformum 於 15-08-11 發表
我喺中環有個日本女髮型師剪得好好
可以俾髮型師資料我嗎?已pm.
Tks a lot!!

複式洋房

有無d無咁多野講既stylist,有時想恰埋眼唔想應佢,
幫我吹頭風筒已經嘈,又聽唔到講乜,不如唔好講

大宅

識剪短髮其實考緊個髮型師有幾多技巧,但事實又好少剪短髮嘅剪得好,好難揾

大宅

回覆 ccaa0220 的帖子

係呀! 所以睇下有無jm剪過好介紹下。我試過自己搵, 貴果d 都剪得差,短髮除非戴假髮, 唔係真係無得遮

大宅

引用:回覆 ccaa0220 的帖子係呀! 所以睇下有無j

原帖由 ling1215 於 15-08-29 發表
回覆 ccaa0220 的帖子

係呀! 所以睇下有無jm剪過好介紹下。我試過自己搵, 貴果d 都剪得差,短髮除非戴假 ...
我剪開果個仔比佢剪短左就再冇留長過,佢係好like研究唔用短髮,但好少女仔肯剪短,so佢好like同我剪,試左好多造型,佢係freelance形式所以收得唔貴,不過佢去左澳洲做working visa…呢年我個頭都好痛苦,始終唔係我想要果d……等緊佢返來

大宅

引用:Quote:原帖由+ling1215+於+15-08-29+發表回

原帖由 ccaa0220 於 15-08-29 發表
我剪開果個仔比佢剪短左就再冇留長過,佢係好like研究唔用短髮,但好少女仔肯剪短,so佢好like同我剪,試 ...
可唔可以俾資料我呀?大約收費幾多呢?thanks!!

子爵府

引用:Beijin Hair Culture - Tom 跟咗7年。由我

原帖由 ironjm 於 15-08-11 發表
Beijin Hair Culture - Tom

跟咗7年。
我都係ar tom

ironjm    發表於 15-8-30 16:30

大宅

我本身係剪男仔短頭髮型,剪左8年幾。仍然好有心機絕不hea不過位置偏啲,係香港仔,但佢剪啲頭好潮。

大宅

回覆 csiusin 的帖子

香港仔真係太遠, 不過都唔該曬你

大宅

引用:Quote:原帖由 ccaa0220 於 15-08-29 發表我

原帖由 lamlin 於 15-08-29 發表
可唔可以俾資料我呀?大約收費幾多呢?thanks!!
其實佢好平百幾二百蚊,電都係3,4百,但佢去左澳洲做working visa仲未返香港,我都等緊佢返來,佢係freelance形式,有job佢就會喺佢相熟嘅髮型屋度做,通常都係喺旺角上樓髮型屋,等佢返我可以pm你,不過唔知幾時

珍珠宮

牛年勳章 月餅勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我果個髮型師, 我跟左佢都有16年。
由我未嫁至今, 長短直曲髮都係由佢包辦
今年3月份, 我因病要全頭剃光
4月尾開始,要搵佢幫我修修剪剪
到依家4個幾月,
剛剛d 同事, 仲有朋友們見到我都話:
依家短髮既我好型, 都好啱我,
差d 都記唔起果個3月初仲係長髮過肩既我,
係點既樣
其實我自中五後已唔太敢剪短髮
但呢個髮型師真係幫到我, 每次都幫我諗吓個造型
如果JM們只係剪加吹
300蚊以下就得
佢返尖沙咀區,逢星期四休息。

男爵府

引用:我果個髮型師,+我跟左佢都有16年。由我未嫁

原帖由 juicy媽 於 15-08-29 發表
嗯⋯可唔可比啲info呀!Thanks

大宅

回覆 juicy媽 的帖子

你而家身體好d未呀?早日康復可以比你髮型師資料我嗎? thanks

大宅

ccaa0220 發表於 15-8-29 21:48
其實佢好平百幾二百蚊,電都係3,4百,但佢去左澳洲做working visa仲未返香港,我都等緊佢返來,佢係freela ...
好呀~ 唔該晒, 記得 pm 我呀~ thanks!

珍珠宮

引用:我果個髮型師, 我跟左佢都有16年。由我未嫁

原帖由 juicy媽 於 15-08-29 發表

是否阿jim?祝身體健康

首頁
12345...7

尾頁

跳至