自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇人買左?初學鋼琴用黎練琴ok嗎?

伯爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

回覆 yinyi814 的帖子

你有無去TOM LEE 柏C 睇過? 去果度買好過呢D 玩具.

大宅

引用:回覆+yinyi814+的帖子你有無去TOM+LEE+柏C+

原帖由 NICOLE123 於 15-08-13 發表

你有無去TOM LEE 柏C 睇過? 去果度買好過呢D 玩具.
Casio ok嗎?

伯爵府

老實回你. 認真學點都唔會買"電子琴"
至少買2手數碼琴.

伯爵府

去28HSE 買個2手琴可以好平.

男爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:想買Toysrus 電子琴$499

我家以前都有部呢D電子琴(係我妹妹中學玩既)!實際上我比阿女用黎初學練習,因為幾歲人真係唔敢落本住,跟住用到老師話可以升一級,我就買左部$5xxx既數碼鋼琴比佢,至於講到彈壞手!我同老師都認為佢冇……

男爵府

回覆:yinyi814 的帖子

2手數碼琴啦,或者買數碼琴陳列品

伯爵府

想生BB熱投

玩具反斗城係賣玩具嘅。一個真係仿真鋼琴電子琴都係千幾有交易去琴行行下啦。

I am Agent P

大宅

回覆:想買Toysrus 電子琴$499

電子琴學壞手, 買部琴啦二手有d好平

大宅

我响柏C買咗部casio電子琴俾個女,買時有88折,七百幾
我都係驚個女學幾堂就唔學,所以唔敢買真琴住

大宅

引用:我响柏C買咗部casio電子琴俾個女,買時有88

原帖由 minna_tabo 於 15-08-13 發表
我响柏C買咗部casio電子琴俾個女,買時有88折,七百幾
我都係驚個女學幾堂就唔學,所以唔敢買真琴住 ...
咩型號?

男爵府

我買柏C數碼鋼琴, casio$6000,起碼可以學到2級,有興趣一定轉kawai鋼琴,電子琴連琴鍵闊度都唔一樣,不如租琴室仲好啦,數碼已經唔係好嫁喇,不過而家觸感都似鋼琴,上網收部2手嘅$2000已經夠用

首頁

尾頁

跳至