在職全職

跳至

首頁
45678...13

尾頁

男爵府

Re: 港島東的mami !!!

小寶,
Hello!好耐無見了!最近仔仔點呀?晴晴今年都返學了!心情都有d緊張呀!
------Pochacco2001(Ming)------

別墅

hi,

KITSUM:我又走黎呢度 :-P

各位媽媽, 我bb就快7個月大,不過見你地講緊搵學校,我都開始慢慢留意下,因為我結婚前住九龍,真係唔知呢頭有咩好學校,或者可能用爺爺地址,報中西區........當然屋企附近有就最好啦.............仲有2年bb就番學,我都有時間既!!

係喎,杏花村d舖執哂,連starbruks都冇埋,激死呀

大宅

marcusBma 寫道:
hi,

KITSUM:我又走黎呢度 :-P

各位媽媽, 我bb就快7個月大,不過見你地講緊搵學校,我都開始慢慢留意下,因為我結婚前住九龍,真係唔知呢頭有咩好學校,或者可能用爺爺地址,報中西區........當然屋企附近有就最好啦.............仲有2年bb就番學,我都有時間既!!

係喎,杏花村d舖執哂,連starbruks都冇埋,激死呀

hi marcusBma
唉!個商場都吾知攪咩野. 間間都close, 2樓又有幾間賣衫ca都close, 呢個商場極之吾o.k.呀!
講到搵學校, 我就不用費心了, 因哥哥讀啟思都讀得幾開心, 所以細佬都會讀, 或且會考慮維多利亞幼稚園啦.
吾知好吾好呢 ?

子爵府

hi kitsum,

I'm considering Creative as well for my bb next yr k1 , but is there many homework to do?

tks

違規內容已被管理員刪除

珍珠宮

好媽媽勳章

marcusBma,
報幼稚園唔駛計地址的,除非你知有個別幼稚園喜歡收某一區既學生啦

男爵府

jfk,
你好呀!你記唔記得我係邊個呀?我就係你們12月份QQ的舅母了!你好,好開心向這裡見到你!
------Pochacco2001(Ming)------

大宅

jfk 寫道:
hi kitsum,

I'm considering Creative as well for my bb next yr k1 , but is there many homework to do?

tks

HI jfk
啟思係吾多homework的, 4年前我大仔讀緊ca時候, k1就連線, k2下學期先開始寫字, k3先默書, 活動多d, 小朋友係讀得開心的.

子爵府

KITSUM,

many tks for the info. do u know is it around Dec will start the interview.?
heee

i will hand in my resignation letter soon. ...... hope can be with all your team later heee

:mrgreen:

Pochacco2001,
hi, nice to meet u here as well? where do u live? in fact, have we met before? heeeeee we can chat more here then :-P
違規內容已被管理員刪除

男爵府

jfk,
我係住赤柱的!以後我得閑會入來傾多d的!

大宅

jfk
Sorry, I don't know when Creative will start interview. Please ask them when you present your resignation letter.

Besides, 有無人知杏花新城有咩新搞作 ? 1樓賣衫果層, 有大部份都close晒, 真無癮! ?-(

大宅

hi all
點解咁多日無人黎呀 ???

子爵府

kitsum,
hi hi , i will be in your team by end Sept . heeeee

i will be visiting Creative kindergarten soon. it's excited. heeeeee

hi everymom!
違規內容已被管理員刪除

男爵府

係喎!點解咁多日都無人入來傾?

子爵府

醒目開學勳章

Pochacco2001 寫道:
係喎!點解咁多日都無人入來傾?

係喎!

子爵府

醒目開學勳章

各位,骨魔令!!

大宅

好媽媽勳章

Pochacco2001 寫道:
小寶,
Hello!好耐無見了!最近仔仔點呀?晴晴今年都返學了!心情都有d緊張呀!

唔好意思,呢排冇乜入黎,仔仔讀高班啦,而家煩緊揀小學.晴晴你邊度返學呀?
小寶

別墅

我住上杏花兩房單位,想搵翻上杏大單位?有無人有租盤放?
Thanks!

子爵府

小寶
hi hi, which kindergarten is your son studying now? is it recommended?

heeee.. thanks!

how's everyone doing?
my last day of work is 22/9 ... happy to be back to FTM
違規內容已被管理員刪除

大宅

好媽媽勳章

jfk

我仔仔在杏花啟思,今年k3喇,而家煩緊小學.
小寶

男爵府

小寶,
晴晴向跑馬地'天主教聖瑪加利大幼稚園'讀K1呀!後日就正式返學,心情真係好緊張呀!唔知你以前有無此心情呢?

首頁
45678...13

尾頁

跳至