親子旅遊

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

在不夠時間考慮和安排下,來到已第四日。
在香港機場預備上機時見到這罐頭砌成的佛陀,繃緊的心情放輕了點!

大宅

回覆:已到曼谷第四天

第一天到酒店放下行李後,立即用eatigo訂位食晏,除飲品外,所有menu内食物半價!這個apps見過有jm話是垃圾,但我倒覺得非常方便有用!
天氣好熱,晴空萬里!食完晏在酒店歇息一會便出發往Asiatque!

大宅

第一天到酒店放下行李後,立即用eatigo訂位食晏,除飲品外,所有menu内食物半價!這個apps見過有jm話是垃圾,但我倒覺得非常方便有用!
天氣好熱,晴空萬里!食完晏在酒店歇息一會便出發往Asiatque!

子爵府

引用:在不夠時間考慮和安排下,來到已第四日。在

原帖由 媽打 於 15-08-21 發表
在不夠時間考慮和安排下,來到已第四日。
在香港機場預備上機時見到這罐頭砌成的佛陀,繃緊的心情放輕了點 ...
請問市面情況如何?

大宅

引用:Quote:原帖由 媽打 於 15-08-21 發表在不夠

原帖由 yp26 於 15-08-21 發表
請問市面情況如何?
我住的酒店每天都見有港客及其他遊客。在Asiatque就比較上次少人到。我沒有去Centrsal world那邊,但昨日去水門乘的士走時經過,晚上八時多仍很多人行門口的夜市。也有經過四面佛,亦有很多人在門口跪拜,但看不清楚能不能入內。
想你仍忐忑來不來吧!但老實說,我真的只是沒時間安排及考慮,要是有多一兩天我做決定,我還是會延期的,玩樂有時呀!歡迎發問,現出發去水上市場了!

男爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

好多野整定0既
唔好想太多, 玩得開心D啦!

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

係咪少了好多遊客?

伯爵府

其實我都有諗過延期,但想想下犯又未捉到,如延期到時泰國所有野鬆懈晒我又係玩得唔放心,趁現在周圍到有警察,周圍都check袋,拿拿聲去左先,我星期日出發喇,琴晚仲book到saim Kempiskin,之前full 晒嫁

男爵府

畀面勳章

多謝jm你呢個post報導,我28/8出發, a字頭夜市多鋪頭閂門嗎?我見新聞都有些少鋪頭落閘

男爵府

我一家4口27號會出發,兩晚芭提雅,兩晚曼谷!本來諗住轉晒4晚芭提雅,但現在取消了念頭,決定照原定計劃去!希望大家都平平安安、開開心心咁渡過愉快假期

男爵府

引用:其實我都有諗過延期,但想想下犯又未捉到,

原帖由 fionstone 於 15-08-21 發表
其實我都有諗過延期,但想想下犯又未捉到,如延期到時泰國所有野鬆懈晒我又係玩得唔放心,趁現在周圍到有警 ...
Siam kimpiskin係咪做spa㗎?正嗎?

男爵府

畀面勳章

我地27號打後出發既jm,洗唔洗開個whatsapp group chat ar

伯爵府

我訂左3/9,酒店未覆可否全退款,泰航退款又要比$780手續費,仲諗緊去唔去好
自煮有快樂

男爵府

lovingsleep 發表於 15-8-21 15:46
我訂左3/9,酒店未覆可否全退款,泰航退款又要比$780手續費,仲諗緊去唔去好 ...
請問你同邊間agent訂泰航可退款, 手續費$780一位?

我都訂泰航, 冇得退

男爵府

我一家4口27號consider ,仲諗緊去唔去好

大宅

引用:多謝jm你呢個post報導,我28/8出發, a字頭

原帖由 nkm11 於 15-08-21 發表
多謝jm你呢個post報導,我28/8出發, a字頭夜市多鋪頭閂門嗎?我見新聞都有些少鋪頭落閘

...
見有好多都有開門,不過好早就收。摩天輪、高卡都有開。我行到九點食飯,差不多十一點坐免費船走。

子爵府

引用:我一家4口27號consider ,仲諗緊去唔去好

原帖由 bebevan 於 15-08-21 發表
我一家4口27號consider ,仲諗緊去唔去好
我27/8 零晨機,你呢

大宅

回覆:媽打 的帖子

我28號早機一家11日照去😁😁
請問eatigo係咩黎架?

伯爵府

引用:Quote:lovingsleep 發表於 15-8-21 15:46

原帖由 vcat 於 15-08-21 發表
請問你同邊間agent訂泰航可退款, 手續費$780一位?

我都訂泰航, 冇得退
我在官網訂,票種是thai saver, 某d票種係唔可以改/退票

自煮有快樂

大宅

引用:我28號早機一家11日照去&

原帖由 angel503 於 15-08-21 發表
我28號早機一家11日照去😁😁
請問eatigo係咩黎架?
你去網站search eatigo睇睇!

首頁
12345...6

尾頁

跳至