自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

回覆:人生最恐怖其中一件事...

我試過朝早起身,冇戴眼鏡,痾痾下有隻嘢迎面快速係地下行埋黎,下意識係小強,我勁驚強哥,佢只係手指尾甲咁大,當時我真係褲都冇yau,廁所都冇沖跳出廳大叫,c6即彈起身,唔見c我都唔放心,第二日即刻炸彈伺候,好彩冇發現

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+namibb+於+15-08-24+發表就係

原帖由 fsforth 於 15-08-24 發表
米奇跟你對望呢?
米奇可愛好多,痾埋都仲得!!

侯爵府

睇到第三頁,應該你地無我咁驚嚇。我以前在BK都講過。
有次晚飯後,同老公一齊行返屋企,經過街市,行過覺得小腿有d嘢拮拮到,迅速移動。。。
其實,果日我著長牛仔褲,一般鬆緊;我唔算瘦,一定無好闊空間畀小動物入。
講返當時情況,我feel到有嘢拮之外,仲會走動,我已經不顧儀態,在街上尖叫,同大跳,希望跌佢出嚟。我C6在旁邊,只懂傻傻地望我,同問我咁点呀,点呀。
我越跳,佢越走得快,我feel到步伐都幾大同好快,應該系。。。大強。我人生之中第一次感覺到,克不容援,我都無時間聽C6安慰及討論攻防策略,已經feel到上到膝頭...大脾內側,原本因為想同佢保持距離,下意識拉鬆d褲管,想佢跌出嚟。但越諗越驚,再上就。。。。唔可以。一生人最大的勇氣,不加思索,就。。。一野揸落褲管(大脾中間內側)。。。續(驚突然無咗)

大宅

引用:睇到第三頁,應該你地無我咁驚嚇。我以前在

原帖由 smiletigger 於 15-08-24 發表
有次晚飯後,同老公一齊行返屋企,經過街市,行過覺 ...

男爵府

好媽媽勳章

引用:睇到第三頁,應該你地無我咁驚嚇。我以前在

有次晚飯後,同老公一齊行返屋企,經過街市,行過覺 ...
睇到都覺得驚

侯爵府

其實真係好驚佢再上,我一嘢兩隻手拍圍圈咁困住咗佢在一個位置,再勉強拉鬆褲管包住小強,等佢唔好掂到我。總算成功困住佢。我稍為定一定神,只聽到C6不繼問依家点呀。。。周圍,仲有幾十個後生仔圍住我(其實位置近大學宿舍,街市旁的橫街,好多大學生出嚟食糖水。好彩成十年前未興錄影功能手機,否則我一定被人拍底。
我其實生擒大強在褲管內,我都好驚,但C6好似仲驚過我。我諗唔到其他方法,只諗到就地正法。我大聲叫C6揸落去,揸死佢,叫咗幾次,我唔知佢唔明我講嘅廣東話(佢係土生土長香港人),定係真係好驚,企咗係度。
呢個時候,我知我唔可以再靠男人,我自己下定決心,合埋眼,一揸再揸,聽到清翠的聲,應該大強已死,我唔敢放開褲管,依然兩隻手指困住大強屍體,急腳返屋企樓下公廁,清理屍體。之後嘅畫面都唔記得啦,可能係創傷後遺症,唔記得大強咩樣,唔記得点清理,唔記得條褲入面咩樣。

不過,我決定,生仔唔敢順產,一定開刀。如果唔係,我穿羊水時,只識問我点呀,点呀,的士都唔識call,我都係要自己照顧自己。

Rubik    發表於 15-8-25 06:54

水晶宮

時運高睇唔到

大宅

強哥係邊?

男爵府

回覆:smiletigger 的帖子

男爵府

回覆:fandycheng 的帖子

我見到,已經金精火眼望實,
那那聲痾完即閃啦。開門個吓仲要慢動作,幾驚距走去開門個手位。

呢張係第二次去厠所仲見距係度,離遠影。
我無甘大膽。

水晶宮

熱血勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:就係去廁所,辦緊工既時候,有隻「大強」同

原帖由 namibb 於 15-08-24 發表
就係去廁所,辦緊工既時候,有隻「大強」同你對望
你住邊?

子爵府

樓主唔算恐怖嗱……。

我試過去去吓厠所,成隻大老鼠爬過我腳背……我當時仲係着住對人字拖呀……嚇到我(錶)屎咁制……。

珍珠宮

2018復活節勳章 hashtag旅遊勳章

引用:更恐怖的是....有晚瞓瞓下隻大強沿住我隻腳

原帖由 mimokoala 於 15-08-24 發表
更恐怖的是....
有晚瞓瞓下隻大強沿住我隻腳lan 上我身
嚇到我三魂唔見七魄
我會想C

分享:愛遊泰(內有曼谷芭堤雅清邁資料)
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=14416337&fromuid=956408

珍珠宮

引用:樓主唔算恐怖嗱……。我試過去去吓厠所,成

原帖由 siuba 於 15-08-25 發表
樓主唔算恐怖嗱……。

我試過去去吓厠所,成隻大老鼠爬過我腳背……我當時仲係着住對人字拖呀……嚇到我 ...
係屋企???

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=14416337&fromuid=956408

子爵府

仲有一次……瞓瞓吓覺……成隻飛曱甴飛咗落我塊面……隻嘢响我塊面爬爬爬整醒咗我……又係嚇到我屎……。

珍珠宮

原來講大強,等我又講下

1.03年喺觀塘食lunch,我吃越南春卷,吃到入面有條嘢,其實係蟑螂鬚。
我用手拉出,好記得啲鬚有鋸齒
2。荃灣南豐中心外小食店,某日下午上面假天花過百隻大強湧現,跌落小食檔食物,報紙檔和地上。大强好似未見過世面,喺天花跌出嚟,跌落地之後行得好慢,啲人拍同踩死佢哋,佢哋有黃色膏

newspaperhang    發表於 15-8-25 00:09

瑪瑙宮

引用:就係去廁所,辦緊工既時候,有隻「大強」同

原帖由 namibb 於 15-08-24 發表
就係去廁所,辦緊工既時候,有隻「大強」同你對望
你唔問佢有冇去錯廁所

子爵府

引用:Quote:原帖由 siuba 於 15-08-25 發表樓主

原帖由 newspaperhang 於 15-08-25 發表
係屋企???
响茶記後門嘅厠所……。咁多年講起都打冷震……。

珍珠宮

引用:其實真係好驚佢再上,我一嘢兩隻手拍圍圈咁

其實真係好驚佢再上,我一嘢兩隻手拍圍圈咁困住咗佢在一個位置,再勉強拉鬆褲管包住小強,等佢唔好掂到我。 ...

首頁

尾頁

跳至