親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

畀面勳章

引用:有無jm知道電動車係咪得星期六,日先有得玩

原帖由 Katehokei 於 15-09-05 發表
有無jm知道電動車係咪得星期六,日先有得玩?? 同埋正確位置係邊?? thx!
平日都有ga, 有三個場地,一個燒灰爐,一個黑沙公園,我啱啱去完呢二個,仲有個唔記得咩名,但三個中黑沙果個較好玩。

侯爵府

夏天玩到顛

tanping 發表於 15-9-8 01:16
平日都有ga, 有三個場地,一個燒灰爐,一個黑沙公園,我啱啱去完呢二個,仲有個唔記得咩名,但三個中黑沙果 ...
黑沙個係咪可以玩埋滑草?

水晶宮

畀面勳章

引用:Quote:tanping 發表於 15-9-8 01:16 平日都

原帖由 shirleyng817 於 15-09-08 發表
黑沙個係咪可以玩埋滑草?
唔同地方,但係附近,行十幾分鐘都ok ge, 我滑草完行過去揸車,有巴士去,坐一個站但隔35 分先一班,滑草職員教我地行去仲好。

侯爵府

夏天玩到顛

tanping 發表於 15-9-8 10:57
唔同地方,但係附近,行十幾分鐘都ok ge, 我滑草完行過去揸車,有巴士去,坐一個站但隔35 分先一班,滑草職 ...
thank you!!!

別墅

回覆:tanping 的帖子

thx!

大宅

畀面勳章

黑沙太遠了

ಇღ We LOVE U, My Rabbit Baby ღಇ

水晶宮

畀面勳章

引用:黑沙太遠了

原帖由 worrytohavebaby 於 15-09-09 發表
黑沙太遠了
睇你住邊啦,我住氹仔,去黑沙都唔算遠

大宅

回覆 tanping 的帖子

hi, 想問 如果我住 sheraton, 去 黑沙水庫滑真草遠唔遠, 多人排隊嗎 ? 有無限年齡玩 ? 要收費 ?
係咪只限 星期六日開, 你知道開放時間嗎 ? 唔該哂

水晶宮

畀面勳章

引用:回覆 tanping 的帖子hi, 想問 如果我住 she

原帖由 MKY 於 15-09-09 發表

hi, 想問 如果我住 sheraton, 去 黑沙水庫滑真草遠唔遠, 多人排隊嗎 ? 有無限年齡玩 ...
只係星期六日開,唔知係咪真草原故,滑草只係比小朋友,大人唔玩得。任玩唔駛錢,果度仲有水上單車。我check Google 你間酒店去仲近過我住jw 去,Google 話由jw 去8 min, 但當日用左大約10 min.

水晶宮

畀面勳章

引用:回覆 tanping 的帖子hi, 想問 如果我住 she

原帖由 MKY 於 15-09-09 發表

hi, 想問 如果我住 sheraton, 去 黑沙水庫滑真草遠唔遠, 多人排隊嗎 ? 有無限年齡玩 ...
我果日中午完全無人

大宅

畀面勳章

用錯字,應該話等車實在太耐,我都去過黑沙,如果其他地方有類似野玩,一定唔會特地去黑沙

ಇღ We LOVE U, My Rabbit Baby ღಇ

水晶宮

畀面勳章

引用:用錯字,應該話等車實在太耐,我都去過黑沙

原帖由 worrytohavebaby 於 15-09-10 發表
用錯字,應該話等車實在太耐,我都去過黑沙,如果其他地方有類似野玩,一定唔會特地去黑沙

...
如你坐巴士就真係唔好去黑沙呢度,佢得一架巴士仲35 min 先一班,我係坐的士去,跟住行去黑沙公園揸埋電動車,果度有好多巴士走,班次又多。

男爵府

大宅

畀面勳章

真的嗎?走既巴士係好耐才一班?找架的士都難!我去過一次,超浪費時間

大宅

畀面勳章

回覆:打算去澳門親子遊嘅朋友⋯⋯

所以如果大家去黑沙記得坐的士!

伯爵府

引用:好抵玩,我小朋友玩了1hr

原帖由 worrytohavebaby 於 15-09-05 發表
好抵玩,我小朋友玩了1hr
多唔多人玩?

水晶宮

畀面勳章

引用:真的嗎?走既巴士係好耐才一班?找架的士都

原帖由 worrytohavebaby 於 15-09-10 發表
真的嗎?走既巴士係好耐才一班?找架的士都難!我去過一次,超浪費時間

...
每隔35min 一班車,果度無的士除非有人咁啱落車,不過最好行去玩埋電動車啦,果度又多車同有餐廳囉。

大宅

想問係咪JW酒店搭十分鐘就到黑沙公園?玩完電單車行十分鍾路去滑草?

水晶宮

畀面勳章

引用:想問係咪JW酒店搭十分鐘就到黑沙公園?玩完

原帖由 1114 於 15-09-11 發表
想問係咪JW酒店搭十分鐘就到黑沙公園?玩完電單車行十分鍾路去滑草?
Google 話8分鐘但我地坐左有10 min. 你攪錯,應該係去黑沙水庫公園滑草先,再行大約15分鐘去黑沙公園揸電動車,果度有巴士去到galaxy 果頭,仲有好多的士等客

大宅

引用:Quote:原帖由+1114+於+15-09-11+發表想問係

原帖由 tanping 於 15-09-11 發表
Google 話8分鐘但我地坐左有10 min. 你攪錯,應該係去黑沙水庫公園滑草先,再行大約15分鐘去黑沙公園揸電動 ...
唔該晒

首頁

尾頁

跳至