親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

我已上Toyota網book左車,請問是否已包ETC咭?因為我見唔到喱欄有得request,Thanks

唔該晒各位,我係rent.toyota.co.jp到book,唔同地方交還,已網上比晒錢,唯有試下EMAIL問問,Thanks all

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

你邊到租? 我上次福岡冇REQUEST係跟埋, 但其它地方就冇跟
可以SEND E-MAIL去丫

大宅

ETC 卡係唔包的. 不過TOYOTA RENT A CAR 的網上預約內, 有一欄係REMARK, 你可以寫上"要求ETC 卡"

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章

回覆:ETC咭問題

如果是名古屋,etc卡,cep 預約都要打電話去做,e mail 唔做。。。佢地英文好好,打去預約好快搞掂

另外,買cep 時,電話做是要同租車日一樣。。。即是租5日車就要買5日cep...但去到攞車時可以試下同佢地講改日數cep....

Stay Hungry , stay foolish !!

大宅

暑假時响關西机場租車都冇得借etc card,,佢哋話因租還車地點不同。

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

剛問成田租,東京市內還都無etc card.

大宅

異地還車是沒法租ETC 卡的, 因為ETC 卡是屬於那間店的財產, 所以不能在另外一間店還!

子爵府

用too cool網租曰產等車,可以租埋etc卡,佢會寄去酒店/或在機場拿。

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

我八月大阪租,京都還,Toyota無 etc卡借

I 大蚊豬   

大宅

我去orix 日文版租etc,北海道千歲機場借,札幌還,無問題

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

引用:我八月大阪租,京都還,Toyota無+etc卡借

原帖由 fionlei88 於 15-09-01 發表
我八月大阪租,京都還,Toyota無 etc卡借
豐田有etc

大宅

toyota應該唔係間間營業所有etc借

早兩個月去九州book toyota
攞車還車同一地方 (國際機場/榎田店)
book完俾晒錢email去問
佢覆我榎田店有etc借,email唔得要打電話book,但係如果網上俾左錢就冇得再加,因為已經埋左單

本來諗住算數,懶得打電話,最多攞車果陣問一問搏下
點知攞車發現已經留左張etc俾我地

侯爵府

引用:我已上Toyota網book左車,請問是否已包ETC

原帖由 IDS 於 15-09-01 發表
我已上Toyota網book左車,請問是否已包ETC咭?因為我見唔到喱欄有得request,Thanks

...
大阪剛回,沒有卡借。不過比現金也方便

複式洋房

回覆:IDS 的帖子

岩岩難波租完,上網訂車時要訂埋,過路時十分方便同埋長程路費有discount

大宅

小狗芝士 發表於 15-9-2 01:24
toyota應該唔係間間營業所有etc借

早兩個月去九州book toyota
IC…我已經網上埋左單,剛Email左去問,希望可以好似你咁Lucky啦

大宅

回覆 TMC3012 的帖子

Thanks,我試下email問下

大宅

我都是用VISA 網上先付. 但都可租ETC CARD. 因為還車時, 佢會取回ETC CARD 同你計數, 你即時俾返現金就得!

大宅

moniquechoy 發表於 15-9-2 17:48
我都是用VISA 網上先付. 但都可租ETC CARD. 因為還車時, 佢會取回ETC CARD 同你計數, 你即時俾返現金就得! …
請問你係咪租個陣request的?或是Email?

大宅

請看#3

首頁

尾頁

跳至