想生BB

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

pandafamily2008 發表於 15-9-24 15:10
我認同,我做第4次抽蛋,放左9次胎。問失敗原因,永遠都hea你,但洗濕左個頭又無法

...

根本就係原因不明... 佢地答唔到係正常...

不過點解做咁多次, 唔去試下台灣 / 其他醫生?

伯爵府

引用:個醫生好又点,次次都吾同醫生做,覆診一個

原帖由 babe0406 於 15-09-24 發表
個醫生好又点,次次都吾同醫生做,覆診一個,抽卵一個,放卵又一個,我之前講明要吳教授係無用,公院私症都 ...
所以我猶豫中……我比咁多錢又冇得選医生!咁……唔爭在揾出面私家!

複式洋房

zxzx 發表於 15-9-24 20:11
所以我猶豫中……我比咁多錢又冇得選医生!咁……唔爭在揾出面私家!
我當初如果知係咁安排,一定吾去瑪麗做,不竟成十幾萬架嗎

複式洋房

回覆:瑪麗 ivf醫生

我都係由VIVIAN LI 李芷茵醫生放\'胎的、完全快靚正、冇痛、之後也冇流任何啡
doctor Li 仲好好人、讚我堅強

複式洋房

我抽卵原本預咗痛、但10多分鐘竟然只有1~2吓痛、係Doctor Joyce 、好手勢又好細心
Doctor Li Vivian 也好關心病人
真的人㚒人

侯爵府

引用:我都係由VIVIAN+LI+李芷茵醫生放\\\'胎的、完

原帖由 Hopefor2015 於 15-09-24 發表
我都係由VIVIAN LI 李芷茵醫生放'胎的、完全快靚正、冇痛、之後也冇流任何啡
doctor Li 仲好好人 ...
你係咪做pgd所以搵Vivian?

複式洋房

引用:Quote:原帖由 Hopefor2015 於 15-09-24 發

原帖由 白羊花花 於 15-09-24 發表
你係咪做pgd所以搵Vivian?
請問乜係pgd?? 我諗我唔係、因為我冇特別指定doctor 做所以次次唔同doctor

男爵府

引用:Quote:pandafamily2008+發表於+15-9-24+15:

原帖由 mlcbb 於 15-09-24 發表
根本就係原因不明... 佢地答唔到係正常...

不過點解做咁多次, 唔去試下台灣 / 其他醫生?
去台灣請假,我無咁多假,同埋好似好複雜咁

複式洋房

引用:Quote:babe0406 發表於 15-9-24 15:02 個醫

原帖由 mlcbb 於 15-09-24 發表
睇下點睇... 如果撞正醫生放假, 其他私家可能要等另一個cycle, 瑪麗會有其它醫生接手..
...
讚同你
純粹個人見解:
我覺得去邊間醫院做也一樣的、成功與否也好睇個病人的自身夠唔夠健康及之後點樣keep住!

我成日覺得你對人好、人哋自然會對你好
因為我相信自然界的磁場、好心的人自然會吸引倒好心的人喺身邊幫你
祝福各位JM也可以遇到好心醫護人員以心相待

大宅

[quote]我book 咗瑪麗11月,聽完你咁講有D驚。

侯爵府

個人經驗係普遍qm ivf的醫護人員及醫生都好好人,好nice,俾我感覺好舒服好窩心,以政府公家來講,我覺得有驚喜

首頁

尾頁

跳至