親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

喺hutchgo book佐機票,佢到最後過晒數
但又話有問題,叫我打上cs,聽日都無得打
最後個畫面仲叫我唔好再book過
我依家都唔知點好,瞓都瞓唔著
啲飛喺咁貴,佢又唔confirm我,

有冇jm試過咁既情況呀?
我見第二個site貴幾百仲有飛,但過埋聽日睇怕都無了
我以後唔用hutchgo呀

珍珠宮

引用:喺hutchgo+book佐機票,佢到最後過晒數但又

原帖由 littlefafa 於 15-09-03 發表
喺hutchgo book佐機票,佢到最後過晒數
但又話有問題,叫我打上cs,聽日都無得打
最後個畫面仲叫我唔好再bo ...
我試過訂 cny 韓國機票出呢個畫面,打去卡中心話 hold 左數未過數,有機會遲d過

打去 hutchgo cs 一直唔通,結果打電話訂飛d小姐幫我 ck 到冇落單,原來當時跟本全期都已經冇飛賣,個網重放d價係到引人入,pyo都係,cs姐姐話冇飛的,唔使side時間

大宅

回覆:急! hutchgo過晒數又未confirm

咁佢又叫人唔好再book?!
你有冇發火?
我依家想喺第二度bk
但又驚佢過我數
等我打上card center問下可唔可以唔過數先

大宅

咭center話唔可以cancel

我見佢要買同一程機票都貴晒
佢咁樣架
我都唔知喺唔喺第二間訂好:\'(

複式洋房

請問現在事情怎樣?
我在前晚都遇到相同事件, 銀行扣左數但機票冇訂到

侯爵府

所以吾搵網上旅行社呢直接搵傳統旅行社方便啲

大宅

佢根本無幫我訂
我永世都唔會再用佢
佢只係send個mail黎話無成功買機票,佢無過我數,hold佐啫
過佐某個時間,銀行會放返個credit比你

首頁

尾頁

跳至