自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

C6朋友打拳後瘦左好多,我都想試下,但聽講唔可以做gel甲,我仲要係hard gel添。有jm可解答下嗎

公爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

打拳唔知貴唔貴呢

珍珠宮

Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔係會帶拳套嫁咩?

男爵府

開心吸收勳章 畀面勳章

建議唔好

本身隻手都係握拳頭GE狀態
用力個時就變"握緊拳頭" (呢個係冇戴練習GE時候
斷左就唔好啦~

因為就算有拳套 都會怕整爛入面D棉

hot_babe    發表於 15-9-4 19:24
wcpcelia    發表於 15-9-4 14:34

願身邊人皆有所歸

男爵府

回覆:打拳係咪唔可以做gel甲

下。。。咁即係一定要取捨,咁我再諗下先,thx jm

男爵府

開心吸收勳章 畀面勳章

回覆 jackie1986 的帖子

唔駛^^不過真係幾好嫁~~
慢慢考慮~~

願身邊人皆有所歸

伯爵府

咁你hold實手咪插晒入肉我miss做伴娘個時有整,上堂時勁唔自在

為了二小豬三小豬做了全職奴婢;好彩大豬生生性性^^

侯爵府

我打泰拳打咗差不多兩年,亦都長整hard gel, 未試過斷。

男爵府

引用:我打泰拳打咗差不多兩年,亦都長整hard gel

原帖由 VickiC 於 15-09-04 發表
我打泰拳打咗差不多兩年,亦都長整hard gel, 未試過斷。
即係可以hard gel但你唔會斷/反甲?係咪唔可以太長?但我都唔會留太長,會凸半cm左右,只係太短唔好睇。樓上有人話會頂爛拳套,你有試過嗎

侯爵府

引用:Quote:原帖由 VickiC 於 15-09-04 發表我打

原帖由 jackie1986 於 15-09-04 發表
即係可以hard gel但你唔會斷/反甲?係咪唔可以太長?但我都唔會留太長,會凸半cm左右,只係太短唔好睇。樓上 ...
唔會頂爛拳套,因為其實指尖唔係用力/受力位。

我D指甲都唔算短,冇問題架,放心啦。

男爵府

引用:Quote:原帖由 jackie1986 於 15-09-04 發表

原帖由 VickiC 於 15-09-04 發表
唔會頂爛拳套,因為其實指尖唔係用力/受力位。

我D指甲都唔算短,冇問題架,放心啦。
多謝你分享呀

禁止訪問

男爵府

開心吸收勳章 畀面勳章

jackie1986 發表於 15-9-4 19:17
即係可以hard gel但你唔會斷/反甲?係咪唔可以太長?但我都唔會留太長,會凸半cm左右,只係太短唔好睇。樓上 ...
其實 拳套用得耐D棉都會爛 (因為汗加本身如果買薄少少的話
不過,講真就
做運動都唔建議留甲

但JUST FOR RELAX 應該短短地都OK GE
都係睇個人 有D可以JOIN一堂試,JM 可以去試左先
真係留甲唔OK 再考慮
願身邊人皆有所歸

首頁

尾頁

跳至