潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

想買人生第一個cc,但黑色CC classic medium 或jumbo 似乎已斷貨左好耐,今日我打去問過,話所有牛皮羊皮都無曬淨色,只剩拼色...亦唔知幾時會返貨。

咁樣落去,仲好唔好等落去呢...諗緊如果唔等,一係跟reseller 買 (但唔知會唔會買到假),一係買boy (覺得boy 都靚但比起classic 就無咁鍾意) 你地會點揀?

侯爵府

最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

回覆:CC Classic - 等唔等好?

梗係等,買自己鍾意既

珍珠宮

回覆:jeanne1120 的帖子

遲早返貨
同sales講返貨call你

男爵府

你想買咩size? A58600 Jumbo今日返3隻新色! 全部牛皮,我見有隻black/navy都幾靚

子爵府

CambridgeGirl 發表於 15-9-4 17:54
你想買咩size? A58600 Jumbo今日返3隻新色! 全部牛皮,我見有隻black/navy都幾靚
真?在哪間店?但我本來係想要羊皮medium

男爵府

回覆 jeanne1120 的帖子

尋日落boutqiue既時候SA攞咗俾我睇,話今日launch。佢個牛皮唔係荔枝皮,係另一種牛皮。如果你呢排有去過boutique見過一隻light purple 牛仔皮Boy,就直頭係果隻Boy既classic flap version。

wcpcelia    發表於 15-9-7 11:44

子爵府

milau 發表於 15-9-4 17:53

遲早返貨
同sales講返貨call你
我唔係熟客仔,無相熟SA 呢

子爵府

CambridgeGirl 發表於 15-9-4 18:07

尋日落boutqiue既時候SA攞咗俾我睇,話今日launch。佢個牛皮唔係荔枝皮,係另一種 ...
咁真係無見過呀!有medium嗎?哪店會有呢?不過聽日去到可能都無左

男爵府

PM咗你~ 你試吓聽朝去啦 我覺得仲有的!

珍珠宮

引用:Quote:milau+發表於+15-9-4+17:53+等遲早返

原帖由 jeanne1120 於 15-09-04 發表
我唔係熟客仔,無相熟SA 呢
唔使一定熟
你話返貨幫你留應該ok
Chanel d sales好好

大宅

引用:想買人生第一個cc,但黑色CC classic mediu

原帖由 jeanne1120 於 15-09-04 發表
想買人生第一個cc,但黑色CC classic medium 或jumbo 似乎已斷貨左好耐,今日我打去問過,話所有牛皮羊皮都 ...
pm u, my salesman contact

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

等,唔係買咗第二個都心思思

男爵府

等。我上次係Times留左名等classic jumbo黑牛,大約1個月左右就call back我話有貨返,但因為我係Lee Garden買左Maxi Jumbo所以無買到,Sales同我講大約個令月會返一次貨,不過可能得一,兩個。

男爵府

禁止訪問

大宅

等啦

別墅

回覆:jeanne1120 的帖子

樓主等啦,認同樓上 jm, otherwise 你買咗另一個都係仲會心思思 ...

反而我想買灰色,借樓主個 po 一問,有冇 jm 見過 2015 fall 有返灰色 classic?因為湊住 new born 好難去 shopping ...

子爵府

StunningWkgMom 發表於 15-9-6 13:22
樓主等啦,認同樓上 jm, otherwise 你買咗另一個都係仲會心思思 ...

反而我想買灰色,借樓主個 po 一問, ...
灰色我都鍾意!我搵的時候都有問過SA (兩間鋪的SA),佢地話灰色近一年係有出現過,但好少,可能得幾個咁,好快就賣哂... 所以雖然我鍾意灰色,但都不抱希望會買到,撞到就買,撞唔到就算

子爵府

講開又講上星期六下午我仲見到有CambridgeGirl 講的black/navy 牛皮 classic jumbo flap... 有興趣的可以去睇下仲有無!我有試過上身,black/navy 近似黑色,但我始終想要medium 多d ,所以無買到!

複式洋房

等,同sales講你一定要,佢返貨會打電話比你,但要即刻去買,我之前等左差唔多半個月買到。

首頁

尾頁

跳至