自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

回覆:國產版「奔跑吧兄弟」

果個baby真係以為自己靚爆鏡咁,人地RM gentlemen先留力咋。我見佢成粒鐘獨臂神尼咁,將隻手拗後噤住塊名牌就以為撕吾到覺得超白痴!

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我和C6都對內地版零興趣

子爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

2 版全部集數我都睇哂, 而家一路都仲追緊, 各有各好, 但要比的話韓版WIN.

韓版主持同PD做得認真, 頭3 年真係越黎越好睇, 第4年開始部份集數悶悶地, 但都會有好睇既集數, 第五年都係維持, 但睇得出主持已經好有默契可以營造氣氛, 最唔中意石鎮同女嘉賓一組, 呢組真係輸左9成9, 又成日編石鎮+智孝, 比人推埋一邊好慘咁.

中國跑男開頭真係好難頂, 最後都睇完第一季, 內容大致重溫韓版精彩既任務, 只係換左班人玩, 睇完會覺得韓國真係好勁, 唔係個個做到, 加上中跑成日都讓人, 未找到個核心, 有時都幾HEA +戲假, 第二季感覺好左, D 主持都放左(或者做戲), 但明顯好左, 可能嘉賓有范爺啦~~ XDXD

伯爵府

見到整容baby已經冇興趣睇,唔明點解要揾佢

子爵府

國產既由選角到出既字幕都老土過人
怎麼你會聽一個心理唔平衡既人所說, 去對付一個已被佢騒擾欺凌十幾年, 束手無策既病人?? 將來有一日, 佢亦都可以同樣心狠手辣地對付並趕絕一個曾經係朋友既你. Good Luck!

子爵府

只睇咗近期呢兩集國跑, 老實製作上真係同韓跑差好遠!
單睇地方選址韓跑係好好多

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

未睇過.

男爵府

引用:+本帖最後由+Ronnym+於+15-9-7+12:35+編輯+

原帖由 Ronnym 於 15-09-07 發表
認同 講中曬我所想

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第一回 DHA勳章 畀面勳章

唔睇無損失

睇完覺得ANGELABABY好難頂

大宅

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 F.T@FAMILY 於 15-09-07 發表

原帖由 pizzababy0809 於 15-09-07 發表
睇到班人咁樣真係會嬲到唔想睇!
所以我只睇韓版RM~
我好長情,又唔會變心

扭扭家族之這一家四口~ 扭扭批PA~扭扭條MA~扭扭粉FI姊~扭扭蛋TOR弟~

男爵府

依套野從來都只有劣評收檔啦唔該佢

侯爵府

引用:個ababy煩到!!

原帖由 family3 於 15-09-06 發表
個ababy煩到!!
不斷紮頭髮,唔知想點。。。

愛是恆久忍耐......

子爵府

我覺得好好睇哦!因為我冇睇過韓國版,對事唔對人

觀其言、察其行、知其底、方識其人。

男爵府

引用:個ababy煩到!!

原帖由 family3 於 15-09-06 發表
個ababy煩到!!
最唔like 佢

首頁

尾頁

跳至