網購天地

跳至

首頁
12345...8

尾頁

別墅

畀面勳章

求救! 4px 30/8付款, 3/9 話出咗庫, 5/9 話清關完成, 到18/9 終於收到SMS,

聯絡旺旺客服, 十問九唔應, 凈係話會盡快, 連件貨係咪到咗HK 都唔覆實

有冇其他人有一樣/差唔多遭遇, 留個言大家一齊跟進下

[08:10] 終於收到貨,係灣仔自提見到d貨多到塞住店面一半,仲要成座山咁高,d職員都將d貨撻黎撻去,踩黎踩去,不過好彩我d貨都冇乜表面傷痕,有冇內傷就唔知啦

希望未收貨既都早日收貨,個人經驗,打去催係有用既,前提係唔好比佢耍走你。
我又淘緊批新架啦,不過就唔敢再用,4px啦

[11:33] 成功申請退款50%, 但24小時入庫嗰10就冇, 佢話兩者只可用其一喎, 唉費事煩, 40蚊都照殺啦, 各位苦主拎到貨都記住申請呀, 唔好益佢呀, 超過5天就OK架啦 (由比錢翌日起計, 唔計星期六日同3-5/9)

複式洋房

回覆:求救! 4px 苦主請進 30-8付款, 11-9 都未收到SMS, 可以點追討

打定輸數,你直接去個貨倉攞好過啦

別墅

畀面勳章

回覆 淘寶女超人 的帖子

你意思個自提點? 但都唔知係咪真係到咗HK, 同埋平時去要SMS 個code, 如果無點同佢講, 就咁叫佢搵? 我驚佢又打發我走不過聽日都會去試下架啦

珍珠宮

回覆:求救! 4px 苦主請進 30-8付款, 11-9 都未收到SMS, 可以點追討

用開暑集運話早排上面海關搜到毒品和槍所以查得好嚴,我淘左啲貨全車被扣宜家等放行

別墅

回覆:求救! 4px 苦主請進 30/8付款, 11/9 都未收到SMS, 可以點追討

我遲你1日合併,50kg野今日先完成清關,只好等!貨在佢手吹佢就叫我耐心等候,我梗耐心啦成50kg野喎,唔等唔得

翡翠宮

回覆:求救! 4px 苦主請進 30/8付款, 11/9 都未收到SMS, 可以點追討

通常爆倉都係後來嘅貨最容易攞出嚟,造成後發先至現像!

別墅

畀面勳章

回覆 kaka0112 的帖子

唯有繼續等 :/

伯爵府

引用:回覆 淘寶女超人 的帖子你意思個自提點

原帖由 moneybenli 於 15-09-11 發表
回覆 淘寶女超人 的帖子

你意思個自提點? 但都唔知係咪真係到咗HK, 同埋平時去要SMS 個code, 如果無點同佢 ...
如果距寫等侍提貨,應該係清完關,等等香港呢邊拎去自提點,如果上左架,你就旺客服,會俾密碼你,吾洗等sms

子爵府

moneybenli 發表於 15-9-11 18:30
求救! 4px 30/8付款, 3/9 話出咗庫, 5/9 話清關完成, 但到11/9 都未收到SMS,

聯絡旺旺客服, 十問九唔應, ...
我最近集咗12件貨,前日星期三晚合併付款,今日5點幾已經收到提貨通知,個別貨件物流顯示都係清關完成, 等候提貨. 網上版集運單都係已通知快遞收件. 不如你直接打去香港4px(82282535, 36696320)問下,睇下會唔會係發漏咗sms比你。

大宅

苦主x2
一直停係呢個status 無郁過
我5號落單,今日都係零動靜
客服叫我預15號先收貨

永不錄用阿!!!

大宅

我29號的

別墅

畀面勳章

回覆 grawong 的帖子

有好多人都係後發先至我打過兩個電話好多次都冇人聽

別墅

畀面勳章

回覆 grawong 的帖子

睇錯,3669嗰個未打過,都係4 px? 聽日星期六唔知有冇人聽呢,試下先

別墅

我見到6號發貨後就冇物流更新,問客服話等清關,都唔知幾時先收到貨

大宅

你哋打lee個,好快有人聽,亦即時check到件貨响邊……我的貨,响6号清關被扣查,至今仍未放車……

大宅

近期扣查得好厲害……發順豐都扣廿日,真係睇好唔好彩,我用開4px,次次都好快到……係今次咁唔好彩,9号有另一批貨運落黎,11号都到拎左返屋企了

男爵府

我5號比錢
8號到hk
9號去左拎番黎了

別墅

畀面勳章

回覆 tonyjackie 的帖子

客服話到咗hk,啫係唔係扣關? 等到好灰心,仲未收到

男爵府

引用:苦主x2一直停係呢個status 無郁過我5號落單

原帖由 wing071555 於 15-09-11 發表
苦主x2
一直停係呢個status 無郁過
我5號落單,今日都係零動靜
我都係咁嘅情況,真係唔知等幾耐,話今晚或星期一覆,我想爆囉,旺旺又唔覆,不斷叫你耐心等待,真係永不錄用

大宅

引用:Quote:原帖由+wing071555+於+15-09-11+發表

原帖由 ladybabygaga 於 15-09-12 發表
我都係咁嘅情況,真係唔知等幾耐,話今晚或星期一覆,我想爆囉,旺旺又唔覆,不斷叫你耐心等待,真係永不錄 ...
點算好?唉
我已經日日旺旺煩佢,佢都係覆d官腔例牌答案『親,請耐心等候』。
但都唔係等成8日都無動靜ga,又唔係被扣關

星期一再無更新,真係打上香港hotline到投訴!

首頁
12345...8

尾頁

跳至