網購天地

跳至

首頁
23456...8

尾頁

大宅

已收sms 有morning express no., 打去問, 話仲係國內,
打去4px, 話9月9日出倉, 扣緊關, pk, 都要唔知仲要扣幾耐....

我件貨, 本來想用順豐官集, 唔知做比鬼掩眼揀左4px, 第一次用,
但以後都唔會再用囉...pk
梁師奶  ❤ღ(。◕‿◠。)ღ Carmen

大宅

回覆:求救! 4px 苦主請進 30-8付款, 16-9 都未收到SMS, 可以點追討

我都係苦主 好無奈

大宅

我連旺旺客服,都聯絡唔到!!!

大宅

回覆:求救! 4px 苦主請進 30/8付款, 16/9 都未收到SMS, 可以點追討

我又係,第一次用呢件C野,又係9號已付,今日查morning重未到,就係話已出倉

洋房

我 8/9 付款, 9/9發貨, 後就一直清關中,今天16/9..., 我希望下個星期可以收到。清關只是借口。

大宅

回覆:求救! 4px 苦主請進 30/8付款, 16/9 都未收到SMS, 可以點追討

我件包裹到今日第十一日 仲未有聲氣阿

大宅

回覆:求救! 4px 苦主請進 30-8付款, 16-9 都未收到SMS, 可以點追討

係唔係苦主貨物有問題呢?
我超快收到sms, 星期日比錢,昨日晚上七點幾已收sms自取

別墅

畀面勳章

嬲到我,今朝佢話十點打返比我,完全冇件事,我再打去又冇人聽。
十七日啦

別墅

畀面勳章

回覆 rextang 的帖子

其他人我唔知啦,但我既五號已經清完關,所以唔會係扣關係佢地唔知死都唔送去自提點,定唔知到咗又唔上架
仲要冇人答到我件貨到底係邊。

大宅

我件包裹肯定完全無違禁品,係淘d無牌子ge恤衫、煲吠for結婚嗰日俾班兄弟著。仲有裙褂鞋⋯囍字牆貼⋯依家都唔知好無買多批新ge好。無止境的白等

別墅

我都係苦主,5/9合拼訂單,7/9出庫後再冇任何status, 好後悔自己冇睇清楚用咗佢,仲要有d嘢急用。

男爵府

終於收貨了

大宅

引用:+本帖最後由+moneybenli+於+15-9-16+09:35+

原帖由 moneybenli 於 15-09-11 發表

求救! 4px 30/8付款, 3/9 話出咗庫, 5/9 話清關完成, 但 ...
我今日先收到貨咋,30/8 比$嫁痴缐十幾日呀

大宅

其實4px 真係好討厭,幫個親戚淘電話軟套麵可以清關清到2星期都無蹤影,又無人覆

別墅

畀面勳章

回覆 wing071555 的帖子

完全同意,都唔知買唔買過好

別墅

畀面勳章

回覆 bonniems 的帖子

你係上門定自提? 我聽日希望有

大宅

真慘慘,自取都咁遲
我係灣仔取,次次都好快到

大宅

真慘慘,自取都咁遲
我係灣仔取,次次都好快到

大宅

引用:我都係苦主,5/9合拼訂單,7/9出庫後再冇任

原帖由 sammi211 於 15-09-16 發表
我都係苦主,5/9合拼訂單,7/9出庫後再冇任何status, 好後悔自己冇睇清楚用咗佢,仲要有d嘢急用。
我個包裹應該同你包裹同車,又係5號合併,顯示7號出庫。之後就無再更新。

伯爵府

引用:Quote:原帖由 樂癲肥熊餅 於 15-09-14 發表

原帖由 姥媚娘 於 15-09-14 發表
未😂今日先買咗堆野,寄貨中係咪等埋一齊合併鬥遲收貨先

...
我琴日合併左啦,出庫時間好似正常返,琴日晏晝付款,岩岩出庫

首頁
23456...8

尾頁

跳至