網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

開心吸收勳章

回覆:求救! 4px 苦主請進 30/8付款, 17/9 都未收到SMS, 可以點追討

呢間正垃圾!

大宅

回覆:求救! 4px 苦主請進 30-8付款, 17-9 都未收到SMS, 可以點追討

正垃圾,永不錄用

別墅

畀面勳章

終於收到貨,係灣仔自提見到d貨多到塞住店面一半,仲要成座山咁高,d職員都將d貨撻黎撻去,踩黎踩去,不過好彩我d貨都冇乜表面傷痕,有冇內傷就唔知啦

希望未收貨既都早日收貨,個人經驗,打去催係有用既,前提係唔好比佢耍走你。

我又淘緊批新架啦,不過就唔敢再用,4px啦

別墅

畀面勳章

成功申請退款50%, 但24小時入庫嗰10就冇, 佢話兩者只可用其一喎, 唉費事煩, 40蚊都照殺啦, 各位苦主拎到貨都記住申請呀, 唔好益佢呀, 超過5天就OK架啦 (由比錢翌日起計, 唔計星期六日同3-5/9)

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

引用:成功申請退款50%,+但24小時入庫嗰10就冇,+

原帖由 moneybenli 於 15-09-19 發表
成功申請退款50%, 但24小時入庫嗰10就冇, 佢話兩者只可用其一喎, 唉費事煩, 40蚊都照殺啦, 各位苦主拎到貨 ...
過時收貨可追賠錢?

別墅

畀面勳章

回覆 cindy618 的帖子

過期收貨意思係? 係咪啫係佢到咗你遲咗去攞?

總之由你比錢第二日起計, 到佢件貨可以比你拎/第一次派送, 無論你去唔去拎, 佢都係當完成咗. 只要嗰段時間過咗5日就可以賠償.

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

引用:回覆+cindy618+的帖子過期收貨意思係?+係咪

原帖由 moneybenli 於 15-09-19 發表

過期收貨意思係? 係咪啫係佢到咗你遲咗去攞?
哇過左成3倍時間都未有消息,我一定要追討,那怕只有十蚊

別墅

畀面勳章

啱呀, 不過可以收到貨先申請都OK, 基本上係九月頭八月尾既貨, 到今日點都過5日架啦
淘寶客服教我, 如果唔想等就申請佢全額賠償包括你買既野, 話佢包裹丟失, 比5日佢回應, 一係5 日內交件貨比你, 一係就賠所有野
但如果等得既都係拎到貨先申請, 否則全額賠咗之後佢搵到都唔會比件貨你.

大宅

回覆:update! 4px 苦主請進 30/8付款, 18/9 先收到SMS, 成功退款50%

今日都攞左貨了。準備申請佢嗰個5天保證退款,我足足等左15日 你係咪旺旺同d客服講?之前旺旺佢地都十問九唔認

子爵府

2024年龍年勳章 秋日勳章 炎夏勳章 春季勳章 冬日勳章 畀面勳章

回覆:update! 4px 苦主請進 30/8付款, 18/9 先收到SMS, 成功退款50%

我用4px 又好正常喎, 淘完第二日已經貨到深圳,再一日已經收到SMS到了自提點,今日去拎左!

男爵府

回覆:moneybenli 的帖子

我都收貨,但我鞋櫃俾佢掟爛咗囉

別墅

畀面勳章

回覆 wing071555 的帖子

直接禁退款自己填,佢會處理,我就一小時內搞掂

大宅

回覆:update! 4px 苦主請進 30-8付款, 18-9 先收到SMS, 成功退款50�

我28號到今時今日仲未收到貨,响邊度可仲請全額賠償?

別墅

畀面勳章

你件貨隔離咪有個制寫退款/售後
你入去揀僅退款,原因揀包裹遺失
內容說明寫你幾時比錢到幾時都未收到貨,懷疑佢丟包,申請全額退款加賠償貨物全數幾多錢。 佢個max賠償應該顯示運費價錢,唔駛理喎淘寶話,佢話會賠哂

大宅

引用:你件貨隔離咪有個制寫退款/售後你入去揀僅

原帖由 moneybenli 於 15-09-20 發表
你件貨隔離咪有個制寫退款/售後
你入去揀僅退款,原因揀包裹遺失
內容說明寫你幾時比錢到幾時都未收到貨, ...
thx. 已申請

子爵府

引用:我用4px+又好正常喎,+淘完第二日已經貨到深

原帖由 5R2H 於 15-09-19 發表
我用4px 又好正常喎, 淘完第二日已經貨到深圳,再一日已經收到SMS到了自提點,今日去拎左!

...
三個月前就係

唔知點解呢兩個月亂哂坑

子爵府

2024年龍年勳章 秋日勳章 炎夏勳章 春季勳章 冬日勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由 5R2H 於 15-09-19 發表我用4p

原帖由 man.hin 於 15-09-21 發表
三個月前就係

唔知點解呢兩個月亂哂坑
我上星期先淘同提貨架

子爵府

引用:Quote:原帖由+man.hin+於+15-09-21+發表三

原帖由 5R2H 於 15-09-21 發表
我上星期先淘同提貨架
咁好

男爵府

我件貨9月3日通知佢集運到香港,到今日仍未收到,電話永遠無人听,親自走去門市問,佢俾咗營業部的電話我。

這電話一定有人听,但只會幫你駁去淘寶集運部,同埋等幾耐都唔會有人听,但都好過自己打去,響一陣就話線路繁忙,CUT你線。

最後我又再打返去營業部,那女士很寸,話幫唔到我,叫我打去投訴部,仲俾埋電話我,我問要不要打去生果日報投訴才攞到貨,佢話隨便我。

伯爵府

引用:Quote:原帖由 5R2H 於 15-09-19 發表我用4p

原帖由 man.hin 於 15-09-21 發表
三個月前就係

唔知點解呢兩個月亂哂坑
吾係呢兩個月事,係八月尾個promo又撞正9月3放假,搞到距地出庫,清關慢晒,我岩岩啲又正常返啦

首頁

尾頁

跳至