影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

小說中孟玨係混血兒,非常非常「漂亮」,好難揾人扮演,但至少都同劉病已對換角色會好點吧!

子爵府

引用:小說中孟玨係混血兒,非常非常「漂亮」,好

原帖由 dede2005 於 15-10-02 發表
小說中孟玨係混血兒,非常非常「漂亮」,好難揾人扮演,但至少都同劉病已對換角色會好點吧! ...
劉病已個角色選得最差。小說中講佢係大哥咁應該搵個成熟穩重會好d。孟珏和凌哥哥都唔夠靚仔令我投入唔到!

子爵府

引用:我見到隻鞋個幕都笑左出來,大成咁,故事又

原帖由 CarolChan 於 15-10-02 發表
我見到隻鞋個幕都笑左出來,大成咁,故事又拍到一忽忽,原本小説寫云歌將自己嘅思念轉投在菜式上,而皇帝又 ...
小說中明明果幕係好有feel,結果拍出來好hea!賓客都係得果幾個人,完全拍唔到果個感覺,好失望!

大宅

引用:Quote:原帖由 dede2005 於 15-10-02 發表小

原帖由 zjz 於 15-10-02 發表
劉病已個角色選得最差。小說中講佢係大哥咁應該搵個成熟穩重會好d。孟珏和凌哥哥都唔夠靚仔令我投入唔到!

...
完全同意,拍到劉病已好輕挑,希望後期做左皇帝會做得穩重返

男爵府

好媽媽勳章

如果冇睇過雲中歌小說,當一個劇咁睇,好唔好睇呢?是sad ending?

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

回覆:大汉情缘之 雲中歌 電視劇 -開播了

孟石頭好似林峰

大宅

睇左幾集,覺得AB 的演技用劉CC 差很遠呢!

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

14 集, 放棄了。

跳咗船, 應該唔會再睇

首頁

尾頁

跳至