自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章

引用:Quote:原帖由+natjosejim+於+15-09-16+發表

原帖由 danielboy 於 15-09-16 發表
我知金怡都有搞南意大利,不過其實意大利南或北都唔難去,無需跟團。

...
大旅行社都多數有南義大利團,只慮不成團

跟團是自己選擇,不想煩

大宅

jojomum 發表於 15-9-14 22:38
參加了勝x遊旅行團, 真一肚氣
, 覺得倒錢入海, 仲蝕了假期, 很激氣話說去巴爾幹半島呢D歷史國家旅行 ,諗住 ...
咁差,自己十多年internet 未有時跟過去歐洲,個導遊勁得喎,每個國家地理歷史名勝手送都講到,仲安排去行程冇的outlet掃名牌。

公爵府

回覆:natjosejim 的帖子

咁又係,不過自己做research,週圍explore係我興趣,別人口中的煩,係我的樂趣,又可考慮自架,咁我又煩少咗擔心成不成團呢個問題啫。

伯爵府

熱血勳章

而家唔止導遊差, 係成間公司好似坤人咁, 比我一定同佢鬥到底, 上APPLE, 消委會投訴, 唔會放過呢間旅行社

水晶宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章

回覆 danielboy 的帖子

人各有志啦最緊要大家玩得開心

子爵府

畀面勳章

回覆:勝x遊旅行團, 一肚氣, 比我呻下

我上年跟過ok架wor!住靚酒店

子爵府

好媽媽勳章

回覆:jojomum 的帖子

侯爵府

引用:參加了勝x遊旅行團,+真一肚氣,+覺得倒錢入

原帖由 jojomum 於 15-09-14 發表
參加了勝x遊旅行團, 真一肚氣
, 覺得倒錢入海, 仲蝕了假期, 很激氣話說去巴爾幹半島呢D歷史國家旅行 ,諗住 ...
幫推
等佢上報

咁鬼衰

首頁

尾頁

跳至