自由講場

跳至

首頁
45678...12

尾頁

子爵府

引用:唔理個囡好心佢父母就唔好生出黎

原帖由 yandy.yandy 於 15-09-16 發表
唔理個囡好心佢父母就唔好生出黎
Agree

複式洋房

回覆:個BB囡真係好可憐!

好陰公……

侯爵府

呢到d記者快d出手,報導出黎!

水晶宮

引用:Quote:原帖由+ac917+於+15-09-16+發表屯門

原帖由 Joant 於 15-09-16 發表
我之前細個住過好多次 啲姑娘都好好人 同我有講有笑 教我做功課 仲同我傾計咖喎宜家係咪變哂:bash ...
其實我唔係親眼見我都想像唔到點解會咁,可能係個別某d人特別差,不過都真係好衰下囉!我知而家香港醫療資源緊張,但你咪向適當的渠道申訴囉!唔應該發洩喺病人度,尤其係病緊嘅小朋友。我屋企有幾個做醫護,當年佢地見到個小朋友講:再喊打死你!佢地都覺得係嗰個星期喺醫院裡有人咁話過佢,否則諗唔到第二個解釋!

男爵府

好慘, 通知社處話佢父母疏忽照顧得唔得?

翡翠宮

減齡達人勳章

聽到都心痛

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

真係好陰公....

子爵府

好可憐!

大宅

睇到咁樣,再望一望自己兒子,眼淚就流了

伯爵府

無陰功,好心就咪生,個BB好慘

子爵府

回覆:BririnC 的帖子

好可憐,我好想去幫個妹妹...聽到都唔安樂

大宅

呢類小朋友因為平日沒乜正常飲食,胃口一定差。加上又有情緒,所以實好難餵。公立醫生既阿姐咁多野做,點會同你慢慢餵。
小朋友真可憐

水晶宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

男爵府

唔想生就唔好生。生小朋友係自己責任黎,生得佢出唔可以由佢自生自滅。

呢啲真係聽到就嬲

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

可憐

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

真係好可憐。小朋友好需要愛,無父母愛,大個左好多野都唔識,唔會懂得珍惜同去愛人。

男爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 開心吸收勳章

方麗娟 發表於 15-9-16 08:23
係,等d bk記者報導下d有益有建設性嘅事,幫下人,唔好淨係上嚟做4+4收埋d無聊八卦料大造文章

...
記者上嚟搵料都係懶做嘢啫, 寫4+4嘢方便快捷

複式洋房

引用:Quote:原帖由+BririnC+於+15-09-16+發表我

原帖由 MA33IE 於 15-09-16 發表
我都遇過一個b仔長期住係醫院,有次細佬入院觀察一晚,個b仔應該歲幾兩歲,成日望住我同細仔玩,一問之下, ...
情況好似,但個BB囡冇自理能力,聽講佢父母間唔中會出現下,所以冇得搵人領養?

複式洋房

回覆:BririnC 的帖子

搵咗生果日報喇,但係話佢父母又唔係冇出現,唔算唔理佢 又話我冇片冇相又唔知個BB囡叫乜名又唔知佢父母住邊,仲要我又出埋院,佢做唔到嘢㗎 唉!可以點?

禁止訪問

首頁
45678...12

尾頁

跳至