親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

急, 請問有無jm有agoda and booking.com 的discount code, pls pls!

另外,請教sentosa hard rock hotel 可住一家四口嗎? 謝謝!

大宅

回覆 jacky123 的帖子

可以住2大2小(under 12 yr)你订幾時?幾錢?

禁止訪問

回覆:jacky123 的帖子

伯爵府

引用:回覆+jacky123+的帖子可以住2大2小(under+1

原帖由 babyhazel106 於 15-09-16 發表

請問是2張雙人床嗎?

大宅

回覆 Ocean419 的帖子

可request
135 x 200 cm , 2 beds

or

180 x 200 cm , 1 king bed

我最近問過

伯爵府

引用:回覆+Ocean419+的帖子可request135+x+200+c

原帖由 babyhazel106 於 15-09-16 發表

可request
Thanks 但剛check 左要6xxx一晚真的太貴

大宅

你訂幾時?新年?

我準備訂1Apr-3Apr ,每晚約$2500(連稅)

大宅

引用:回覆 Ocean419 的帖子你訂幾時

你訂幾時?新年?
試agent可能仲平,我查過agoda,booking.com,都反而康記最平,expedia &hotels.com無得訂添

大宅

引用:回覆 jacky123 的帖子可以住2大2小(under 1

Tks reply

大宅

引用:回覆 Ocean419 的帖子可request135 x 200 c

可request
吾該!請問michael, hard Rock, Equarius, festival ,哪間最好,最適合一家四口,謝謝!

大宅

我也沒住过!不过我問过四間hotels 中只有michael 和hard rock ,2 張床較寬(130 x 200cm),一家四口瞓得好少少

festive, Equarius, 床較細,只有
100 x 200 cm

以上資料全部指deluxe room

大宅

jacky123 發表於 15-9-16 23:27
吾該!請問michael, hard Rock, Equarius, festival ,哪間最好,最適合一家四口,謝謝!

...

如果小朋友唔太大 , 可考慮festive , 有一張大床加一張上格"碌架" 床,同一張唔太大嘅梳化床 。 應該夠住 。

伯爵府

引用:回覆+Ocean419+的帖子你訂幾時?新年?+我準

你訂幾時?新年?
Christmas 呀,成個星期唔捨得

男爵府

Agoda 係咁多間訂酒店最貴的.

可以考慮Hotels.com / Hotelclub.com / Expedia

大宅

引用:Quote:jacky123 發表於 15-9-16 23:27 吾該

原帖由 Goodluck_CKC 於 15-09-17 發表
吾該晒

大宅

引用:回覆 jacky123 的帖子我也沒住过!不过我問

原帖由 babyhazel106 於 15-09-17 發表

我也沒住过!不过我問过四間hotels 中只有michael 和hard rock ,2 張床較寬(130 x ...
謝謝分享

大宅

引用:Agoda 係咁多間訂酒店最貴的.可以考慮Hotel

原帖由 coney 於 15-09-17 發表
Agoda 係咁多間訂酒店最貴的.

可以考慮Hotels.com / Hotelclub.com / Expedia
系最貴,但吾知點解某些酒店只有佢先有,可能系我book CNY. 最貴。多謝解答!

大宅

引用:

原帖由 QQfishma 於 15-09-16 發表
Tks

伯爵府

引用:+本帖最後由+Goodluck_CKC+於+15-9-17+08:4

原帖由 Goodluck_CKC 於 15-09-17 發表
請問大床是指6尺king size 床嗎?

大宅

Ocean419 發表於 15-9-17 15:42
請問大床是指6尺king size 床嗎?
睇返當時旅行D相 ,大床約5呎,上格"绿架"床 及 梳化床 約4呎左右 , 你想confirm可以再寫Email問吓酒店 。

首頁

尾頁

跳至