懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

洋房

Does anyone know if Dr 余啟文 is equally good if delivery at St. Theresa ??

洋房

Anyone has any advice?

I am worried that 余啟文 may not be as good in St. Theresa ...

原文章由 chris123 於 08-7-4 10:58 發表
Does anyone know if Dr 余啟文 is equally good if delivery at St. Theresa ??

水晶宮

my friend choose him, but in Shatin

伯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章

not sure, but he is the department head at union, shatin

原文章由 chris123 於 08-7-4 10:58 發表

大宅

我係由Dr. Yu係法國開刀生( June 2007 ),Dr. Yu好好,好細心,Don't worry
PS. Dr. Yu鼓勵自然生多d,開刀係我自己揀。

男爵府

我都係搵余醫生接生係法國生, 預產期係10月!

洋房

hi oojj, 咁你覺得余医生熟唔熟法国嘅架步?佢同D麻醉師同姑娘有冇默契?

我剛去完法国交按金,姑娘話余医生都唔係經常駐法国,所以有D擔心!而我行過D房門口又真係見唔到有mama用佢.

原文章由 oojj 於 08-7-4 23:10 發表
我係由Dr. Yu係法國開刀生( June 2007 ),Dr. Yu好好,好細心,Don't worry
PS. Dr. Yu鼓勵自然生多d,開刀係我自己揀。

大宅

I also want to know ar..... thx

大宅

Could anyone help us ar ? thx

大宅

原文章由 chris123 於 08-7-5 16:08 發表
hi oojj, 咁你覺得余医生熟唔熟法国嘅架步?佢同D麻醉師同姑娘有冇默契?

我剛去完法国交按金,姑娘話余医生都唔係經常駐法国,所以有D擔心!而我行過D房門口又真係見唔到有mama用佢.

...

我覺得Dr. Yu係法國無乜異樣wor, d姑娘有同佢打照呼,做手術時佢同麻醉師&姑娘都有溝通,唔係鴉雀無聲,放心啦!

男爵府

我諗都唔會掛, 余醫生係將軍澳有睇証, 咁係得將軍澳附近住都會係法國生唔會去仁安啦! 所以我諗佢係法國都okay!!

我都係法國生.. 哈哈!!

大宅

I'll deliver in St. Teresa's too.............I think it should be ok, no need to worry too much lei!

原文章由 chowhui97 於 08-7-12 14:03 發表
我諗都唔會掛, 余醫生係將軍澳有睇証, 咁係得將軍澳附近住都會係法國生唔會去仁安啦! 所以我諗佢係法國都okay!!

男爵府

原文章由 chowhui97 於 08-7-12 14:03 發表

想問搵余醫生開刀,係法國生 total 太約幾多錢呢?

首頁

尾頁

跳至