潮流時尚

跳至

首頁
12345...97

尾頁

珍珠宮

平時未減價做零售時,一定要星期六去,才可買到零售貨!!!

原文章由 hihicathk 於 08-7-7 19:40 發表
你就好0拉, 有得去掃貨... 我以前都成日去嫁, 不過生0左個女之後就無機會去囉..

如果大家想去掃貨, 最好星期六11:00am之後去, 會多0的零售賣...
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

別墅

原文章由 wai001 於 08-7-8 09:08 發表
平時未減價做零售時,一定要星期六去,才可買到零售貨!!!

係咪即係而家開始減價,呢兩日去都有零售貨,唔駛等星期六?

珍珠宮

要多數減價零售去掃平貨的話,主要係一年兩次,第一次在農曆新年前(即歲晚年尾前果幾日)減價零售賣冬天衫,及7-8月份暑假左右減價零售賣夏天衫!!!

[ 本文章最後由 wai001 於 08-7-8 10:33 編輯 ]
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

珍珠宮

Absolutely YES!!!

原文章由 bigchicken6 於 08-7-8 09:33 發表

係咪即係而家開始減價,呢兩日去都有零售貨,唔駛等星期六?

大宅

夏天衫~~我想問吓最平係由幾時開始呀??
冬天衫~~新年前個4-5日係最平

thks~~~

旅遊分享>[開心遊日記]

珍珠宮

係在香港工業中心o既地下鋪,唔係building o既樓上呀,係G/F,好似成條街o甘,左右兩邊有好多行可以逛o既批發o既鋪頭o黎呀!!!

珍珠宮

夏天衫~~最平多數係由大約6-8月份時開始減價做零售law,價錢唔定o架,因為唔同貨式都會不同啦,如果係正中韓國貨大約係$80-$150以內啦,如果日韓款係本港/內地造大約係$50-$100以內啦!!!

原文章由 chrisli 於 08-7-8 17:56 發表
夏天衫~~我想問吓最平係由幾時開始呀??
冬天衫~~新年前個4-5日係最平

thks~~~

珍珠宮

總之,好多時在出邊d商場d boutique 仔,自誇話賣日韓貨o既衫,好多時其實好多都係在香工攞貨去賣呀!!!

如果真係made in Japan o既貨其實係好貴呀!!!

[ 本文章最後由 wai001 於 08-7-9 12:37 編輯 ]

大宅

香港工業中心好似有三座喎,
妳意思係咪三座地舖都係做批發呀

子爵府

一搭入七月已經暗湧減價架啦... 我都掃左D順鞋.. 平靚正

一開始減價唔去, 到last剩番賣剩庶, 見到都唔想摷呀.. 所以我喜歡一開始減就去掃貨

珍珠宮

我唔記得啦,但係你一去到便搵到,好似係幾座G/F地下舖頭街o甘,係連住o甘一直行,有左右兩邊細街o甘!!!

原文章由 白活 於 08-7-9 12:37 發表

珍珠宮

如果d舖頭經常唔做零售,佢o地好多時會掛個牌話<不設零售>呀!!!
如果d舖頭減價賣零售貨,佢o地好多時會掛個牌話<特批>或標明係零售幾多錢之如此類o甘呀!!!

原文章由 wai001 於 08-7-9 13:29 發表
我唔記得啦,但係你一去到便搵到,好似係幾座G/F地下舖頭街o甘,係連住o甘一直行,有左右兩邊細街o甘!!!

[ 本文章最後由 wai001 於 08-7-9 13:34 編輯 ]

珍珠宮

same as you!!!

原文章由 yoyobb 於 08-7-9 13:26 發表
一搭入七月已經暗湧減價架啦... 我都掃左D順鞋.. 平靚正

一開始減價唔去, 到last剩番賣剩庶, 見到都唔想摷呀.. 所以我喜歡一開始減就去掃貨 ...

大宅

thks~~~
原文章由 wai001 於 08-7-9 12:31 發表
夏天衫~~最平多數係由大約6-8月份時開始減價做零售law,價錢唔定o架,因為唔同貨式都會不同啦,如果係正中韓國貨大約係$80-$150以內啦,如果日韓款係本港/內地造大約係$50-$100以內啦!!!

...

旅遊分享>[開心遊日記]

別墅

原文章由 wai001 於 08-7-9 12:31 發表

...

請問正中韓貨..係邊到..去到香工眼都花..有冇明確位置提供?
唔該晒

珍珠宮

一般平時咪做批發law,總之轉季o既時候,就會減價做零售law!!!

珍珠宮

一般平時咪做批發law,總之轉季o既時候,就會減價做零售law!!!

珍珠宮

好難講WOW,因為正中韓貨D 鋪唔一定集中在一齊o架wow!!!

原文章由 maymei 於 08-7-9 21:24 發表

請問正中韓貨..係邊到..去到香工眼都花..有冇明確位置提供?
唔該晒

子爵府

去咗香工啦!
$700買咗12件衫

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

請問有無XXXXXL衣服?
Kinglong

首頁
12345...97

尾頁

跳至