潮流時尚

跳至

首頁
12345...97

尾頁

子爵府

畀面勳章

好抵喎!平均計都係$60左右,我想問下多唔多人,如果帶埋小朋友去會5會唔方便呢?thanks!
原文章由 namanyi 於 08-7-10 01:54 發表
去咗香工啦!
$700買咗12件衫

伯爵府

可能我少去,唔識搵,都見唔到平既鞋既...好多都係話299,即係同出面既無分別

禁止發言

珍珠宮

在大南西街出口/香工出口都近wow!!!

原文章由 snowgirl 於 08-7-10 09:37 發表

在荔枝角邊個出口最近??

我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

珍珠宮

在大南西街出口/香工出口都近wow!!!

原文章由 snowgirl 於 08-7-10 09:37 發表

在荔枝角邊個出口最近??
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

子爵府

原文章由 wai001 於 08-7-9 13:35 發表
same as you!!!

子爵府

平時靚D個D真係要呢個價錢, $3xx都見過..
不過到on sale就唔同講法啦

原文章由 susanpang 於 08-7-10 09:00 發表
可能我少去,唔識搵,都見唔到平既鞋既...好多都係話299,即係同出面既無分別

子爵府

回覆 #7 clementbaby 的文章

我三點去到唔多人,用咗半小時買衫
不過有很多工人會推貨,帶小朋友去要小心D

珍珠宮

各位千祈唔好以為間間一定做零售o架,一定唔係絕對間間鋪都有做零售o既,建議你地入一d鋪係貼o左價錢或特批o甘,包保冇問題la!!!

[ 本文章最後由 wai001 於 08-7-10 14:22 編輯 ]

珍珠宮

千祈唔好帶小朋友去呀!!!

原文章由 namanyi 於 08-7-10 13:53 發表
我三點去到唔多人,用咗半小時買衫
不過有很多工人會推貨,帶小朋友去要小心D

子爵府

回覆 #2 wai001 的文章

其實特批要買多少件?

珍珠宮

要分正中韓貨,主要係睇牌子或洗水tag,會mark 住made in korea 呀!!!

原文章由 maymei 於 08-7-9 21:24 發表

請問正中韓貨..係邊到..去到香工眼都花..有冇明確位置提供?
唔該晒

別墅

原文章由 wai001 於 08-7-6 16:34 發表
如題,香工開始減價la!!!
我早幾日去過o黎,好多平日只做批發唔做零售d鋪,而家都減價肯做零售la!!!
我買了好多大約$50 d 靚衫,好開心wow!!!

多謝報料, 希望我有時間去啦.

子爵府

畀面勳章

回覆 #4 wai001 的文章

我好想去ar!但係湊住個仔 唔制ar

珍珠宮

帶埋小朋友去,真係會十分唔方便o架!!!

原文章由 clementbaby 於 08-7-10 02:32 發表
好抵喎!平均計都係$60左右,我想問下多唔多人,如果帶埋小朋友去會5會唔方便呢?thanks!

珍珠宮

好多寫就寫特批,其實單一件都賣o架!!!

原文章由 namanyi 於 08-7-10 14:26 發表
其實特批要買多少件?

珍珠宮

要分正中韓貨,主要係睇牌子或洗水tag,會mark 住made in korea 呀!
如只係mark 住日本/韓國字,而冇made in korea /韓国製 ,好大可能係主要係日本/韓國款而係本港/大陸造!!!
(***所以在旺角花園街d貨,質地好鬼差o甘,其實只係mark 住日本/韓國字,而冇mark 住made in korea /made in japan /日本製/韓国製d字,其實係假扮日本/韓国貨o黎o架!!!)
不過香工d貨有d係日本/韓國款而係本港/大陸造,其實都好多有機會真係出口去日本/韓國o甘!!!

原文章由 wai001 於 08-7-10 14:26 發表
要分正中韓貨,主要係睇牌子或洗水tag,會mark 住made in korea 呀!!!

[ 本文章最後由 wai001 於 08-7-10 16:27 編輯 ]

複式洋房

我都想去掃平野....希望星期六可以有時間去到啦

原文章由 wai001 於 08-7-10 16:21 發表
要分正中韓貨,主要係睇牌子或洗水tag,會mark 住made in korea 呀!
如只係mark 住日本/韓國字,而冇made in korea /韓国製 ,好大可能係主要係日本/韓國款而係本港/大陸造!!!
(***所以在旺角花園街d貨,質地好鬼差o甘,其 ...

別墅

I went there 2 days ago. Things are good but not as cheap as before. I bought a few Korean tops, around $70 each. I saw a boutique in Yuen Long selling $230 each!!! Ha!

I also bought a pair of high heels for $100, elegant and si-man style!!!

大宅

我想問係咪星期一至日都有架?

首頁
12345...97

尾頁

跳至