自由講場

跳至

首頁
12345...10

尾頁

男爵府

引用:Quote:原帖由 bmuimami 於 15-09-19 發表我

原帖由 lovelyoctevia 於 15-09-19 發表
我都係同你個囡做一樣既,但我200幾
,係Thann旗下,服務好好,成日私人醒我用靚野

...
我都想知邊間,thx

水晶宮

引用:原來家下興咁細個去做facial +

原帖由 sunnygirl 於 15-09-19 發表
原來家下興咁細個去做facial
冇話興唔興,自己䕶理得唔好,比專業人士清理一下。如果自己有心機做又做得徹底就唔使都得

xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

大宅

回覆:囡囡有出去做facial嘅,問一下價錢

平吖 可以pm我邊間嗎

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+bmuimami+於+15-09-19+發表我

原帖由 lovelyoctevia 於 15-09-19 發表

...
邊間?

大宅

Lyllianlo 發表於 15-9-19 20:09
我都想知邊間,thxPm 了你

男爵府

我覺得做facial冇分年紀,有需要就去做。

子爵府

plato223 發表於 15-9-19 18:20
想知你囡囡幾大?做facial?我覺得貴。
用decleor產品來講,應該叫平到笑

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 good_pig 於 15-09-19 發表都

原帖由 bmuimami 於 15-09-19 發表
好,不過有導入都係差50左右

大宅

引用:Quote:原帖由+bmuimami+於+15-09-19+發表我

...
我都想知邊間,請pm 我。

子爵府

引用:Quote:原帖由 bmuimami 於 15-09-19 發表我

...
我都想知邊間!Thx!

水晶宮

哈哈算唔算騎劫我個post呀?不如直接pm上面位jm吖,我想知吓其他jm囡囡做facial情況同價錢呀

xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

水晶宮

引用:Quote:plato223+發表於+15-9-19+18:20+想知

原帖由 凍奶茶少奶 於 15-09-19 發表
用decleor產品來講,應該叫平到笑
屋村舖頭,規模一般。而且,冇機冇導入。一開始就同美容師講只要基本清潔保濕,學生做唔使花巧,用料唔好太差咁囉

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我囡同我做埋同一個plan,都係d基本野,$2000/15次,每次足個半鐘,好鬼抵

good_pig    發表於 15-9-20 01:50

水晶宮

引用:我女只做基本清潔,清黑頭,保濕mask,修吓

我女只做基本清潔,清黑頭,保濕mask,修吓雜毛(眉),用decleor產品,十次八折@320. 廿次七折@280. 一小 ...
讀緊書出去美容院做facial咁富貴?

水晶宮

引用:我囡同我做埋同一個plan,都係d基本野,$20

原帖由 yanyan-mummy 於 15-09-19 發表
我囡同我做埋同一個plan,都係d基本野,$2000/15次,每次足個半鐘,好鬼抵

...
嘩!抵!

水晶宮

原帖由 cherrieloy 於 15-09-19 發表
讀緊書出去美容院做facial咁富貴?
比起n科補習費,一月一次facial又算係乜「富貴」嘢呢?

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:原帖由+yanyan-mummy+於+15-09-19+發

嘩!抵!
仲包埋少少按摩背部&頸&手臂,我通常都加錢脫埋唇毛添

大宅

...
我都想知

子爵府

hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由 bongbongpatty 於 15-09-19

pm左你
我都想知

伯爵府

回覆:bmuimami 的帖子

男仔就無所謂,女仔塊麵好驚貴架嘛。尤其黑頭,好肉酸。我細個要用手擠,又痛又唔乾淨又會變到粗大。

首頁
12345...10

尾頁

跳至