跳至

首頁

尾頁

別墅

睛靈勳章

小兒今年升k2,好快就面臨選小學決擇,因為不清楚各小學既學校質數,想問下各位頭5-8間心水小學係邊間,如可排埋次序更好,煩請各位媽媽比比意見...
~ KIT KIT & KIT KIT DADDY , I LOVE U ~

別墅

睛靈勳章

veroshea~ 原來我個仔仲有人記得, 超感動 ! 你張相仲未改喎 ~ 所以一望就認得係舊同學仔 ... 仲係禮賢會既舊同學仔好麻~ ?? 我係度住左剛好3年, 日日返工接仔煮飯, 咩時間都無, 而家連返工都無得上網 (舊公司有,新公司無),所以八唔到野,資料太少, 唯有問下各位mami賜教一下 lo~ 個仔到讀咩校就靠晒各位mami la... 我重品德/待人處事(操行/校風)先, 之後到學習級數, 我睇左2007概覽, d學校全部都唔識, 所以唔到我唔心急架..
~ KIT KIT & KIT KIT DADDY , I LOVE U ~

別墅

睛靈勳章

有一條龍果d,到時中學係優先收番定係"實"收呀

別墅

睛靈勳章

哦~原來係咁! 但我都係想知邊幾間學校比較好,因為我對這些小學真係無印像邊間好邊間唔好.. 我都係重品格先,學習第2,因為假期一見到其他d小朋友d行為同態度真係"鞋鞋"聲架... 我絕對相信近朱者赤...

首頁

尾頁

跳至