跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 lilian11 於 09-6-17 07:24 發表
我打算n1在元朗讀,下年1月看有無得插班,到K1就去九龍塘讀。

今年的N好爆,尋日我打去天美問,我冇0念過區地都話full full 地。我仲以爲一定有位添~~~

看來我要鄉元朗報多一兩閒做保險。

Lilian: 如讀九龍塘,你有打算比小朋友搭校巴嗎?
Hello everybody~~!

大宅

你地好呀!我大女3歲細仔2歲喇。一星期都有3次帶佢地到公園玩呀。請多多指教!

大宅

好媽媽勳章

原帖由 VB04 於 09-6-17 08:36 發表

今年的N好爆,尋日我打去天美問,我冇0念過區地都話full full 地。我仲以爲一定有位添~~~

看來我要鄉元朗報多一兩閒做保險。

Lilian: 如讀九龍塘,你有打算比小朋友搭校巴嗎? ...

有校車會考慮試比小朋友坐囉,如果ok 就繼續坐,否則就自已接送囉。

民房

大家好,我又唔係住錦繡又唔係媽咪!不過我老闆係(剛搬到錦鏽)!
我老闆想個女女(9月升小一)參加"課外活動",要我找資料請問錦繡有有好介紹!芭蕾舞,晝晝,彈琴!如果無元朗同上水都可以!
請各位錦繡媽媽幫忙

洋房

hi all,

i will have the party this sunday,would anyone love to join .....

大宅

好媽媽勳章

原帖由 yuyu79 於 09-7-13 14:55 發表
hi all,

i will have the party this sunday,would anyone love to join .....

噢!現在才見到個post, 你個party 都完了la, 希望下次有機會再join ......

子爵府

好媽媽勳章

hi all,

me too~~ sorry, i just see your post today too!!!!

Next time la~~~
Hello everybody~~!

男爵府

我都係住錦繡

just find this link.
i'd 3 daughters, the little one will be K3 in coming Sept.

多多指教!

禁止發言

I live in Palm Springs and I have a 19 months old son....Keep in touch

侯爵府

好媽媽勳章

I just find your topic......... It 's too late now. May be next time, have a BBQ party la!

hi all,

複式洋房

原帖由 ac321 於 09-8-2 10:38 發表
I just find your topic......... It 's too late now. May be next time, have a BBQ party la!

複式洋房

BBQ party~good idea!

原帖由 ac321 於 09-8-2 10:38 發表

大宅

我以前住錦繡, 而家住附近,唔知可唔可以加入???? 我個小朋友下月讀宣道會k1, 有冇媽咪可俾意見? 曾經想去錦田聖約瑟, 因為維修沒申請, 可能改建完成後都會考慮轉, 未定, 有冇command.... 其實有冇考慮組織錦繡/加洲+附近地區媽咪會?? 好似好奇怪, 不如提意改個名, 大家聯誼下....

男爵府

Hello, 我結婚前住錦繡, 最近又搬番黎,我個女已經10歲,喺九龍讀書. please keep in touch

侯爵府

好媽媽勳章

push!!!

首頁

尾頁

跳至